Η Apple μόλις πρόσφερε τη δημόσια έκδοση beta (build 21C5029g) του iOS 17.2 στο iPhone και το iPadOS 17.2 στο iPad. Αυτή φτάνει 24 ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για τους προγραμματιστές .

Αρκετές νέες λειτουργίες είναι διαθέσιμες με το iOS 17.2 beta. Συγκεκριμένα, υπάρχει η άφιξη της εφαρμογής Apple Journal, που δεν είναι άλλο από ένα προσωπικό ημερολόγιο. Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του WWDC. Βρίσκουμε επίσης τη δυνατότητα να βάλουμε τη λειτουργία Μετάφραση στο κουμπί Action του iPhone 15 Pro.

Από την πλευρά της εφαρμογής Μουσική, έχουμε το δικαίωμα σε συνεργατικές λίστες αναπαραγωγής. Μπορείτε να προσκαλέσετε άλλους να δημιουργήσουν κοινόχρηστες λίστες αναπαραγωγής, με όλους να προσθέτουν μουσική, να αλλάζουν τη σειρά και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης μια λίστα αναπαραγωγής που παραθέτει τη μουσική που έχετε αγαπήσει. Ακόμα για το Apple Music, μια νέα επιλογή αφορά χρήστες που έχουν ενεργοποιημένη τη λειτουργία συγκέντρωσης. Είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε τη νέα επιλογή για να αποτρέψετε τα τραγούδια που ακούγονται με την ενεργοποιημένη λειτουργία να επηρεάσουν τον αλγόριθμό σας.

Περιλαμβάνονται επίσης νέα γραφικά στοιχεία για τις εφαρμογές Καιρός και Ρολόι, καθώς και επαλήθευση κλειδιού επαφής για το iMessage και άλλα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να ξεκινήσει η λήψη. Και αν θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού > Ενημέρωση beta. Επιλέξτε "iOS 17 Public Beta" και μετά επιστρέψτε. Θα εμφανιστεί η έκδοση beta του iOS 17.2, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τη λήψη.

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει τη δημόσια έκδοση beta για το macOS 14.2. Φτάνει επίσης 24 ώρες μετά από αυτήν για προγραμματιστές.