Πώς να στείλετε σε κάποιον τη λίστα αναπαραγωγής σας στο Apple Music

0


Ένα από τα πολύ πολύτιμα χαρακτηριστικά του Apple Music είναι η αποστολή λιστών αναπαραγωγής σε φίλους που χρησιμοποιούν επίσης την υπηρεσία μουσικής που βασίζεται στο Κουπερτίνο. Εάν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής που ενημερώνεται συνεχώς. Θα δούμε τώρα πώς να το κάνετε αυτό παρακάτω. 

Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής από το Apple Music

1 . Ανοίξτε τη λίστα αναπαραγωγής.

2 . Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε Κοινή χρήση λίστας αναπαραγωγής. 

3. Στείλτε το σύνδεσμο σε έναν φίλο χρησιμοποιώντας τα εικονίδια της εφαρμογής στο μενού Κοινή χρήση ή κάντε κλικ στο Αντιγραφή και ζητήστε του να κάνει κλικ σε αυτό. Ως αποτέλεσμα, η λίστα αναπαραγωγής που στείλατε θα ανοίξει στο Apple Music του.

Μπορείτε να καλέσετε το ίδιο μενού περιβάλλοντος από τη σελίδα της λίστας αναπαραγωγής. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε παρατεταμένα σε μια λίστα αναπαραγωγής.

 Είστε έτοιμοι! Μόλις η λίστα αναπαραγωγής βρεθεί στη μουσική βιβλιοθήκη του παραλήπτη, ο τελευταίος θα έχει μόνιμη πρόσβαση σε αυτήν. Επίσης, η λίστα αναπαραγωγής θα ενημερώνεται κάθε φορά που ο δημιουργός της αποφασίσει να προσθέσει, να αλλάξει ή να διαγράψει κάτι (τραγούδια, εξώφυλλο, τίτλο κ.λπ.). Εάν γίνει λήψη μιας λίστας αναπαραγωγής για ακρόαση εκτός σύνδεσης, τα νέα τραγούδια θα ληφθούν κατ' απαίτηση όποτε είναι δυνατόν.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !