Οι προμηθευτές της Apple από την Ταϊβάν δέχθηκαν μείωση των κερδών τον Σεπτέμβριο

0


Το Bloomberg συγκέντρωσε τα αποτελέσματα αυτών των πυλώνων της εφοδιαστικής αλυσίδας της Apple και η συνολική εικόνα δεν είναι καλή: η Foxconn είδε τον κύκλο εργασιών της να μειώνεται κατά 19,7% τον Σεπτέμβριο, ισοδυναμώντας έτσι με την κακή βαθμολογία τον Ιούνιο, η Wistron έπεσε κατά 16,7%, Compal και Quanta κατά 18,6% και ακόμη και η TSMC δεν μπορεί να αποφύγει την πτώση (-13,4% τον Σεπτέμβριο). Μόνο οι Pegatron και Largan καταφέρνουν να δείξουν θετικά αποτελέσματα.Οι στάσιμες πωλήσεις του iPhone, η σημερινή κακή μορφή του Mac, το γιο-γιο των πωλήσεων του iPad και η σημαντική πτώση των πωλήσεων του Apple Watch πρέπει προφανώς να βαρύνουν σε αυτά τα ζοφερά αποτελέσματα, γνωρίζοντας ότι η Apple είναι ένας από τους κύριους πελάτες, αν όχι συχνά ο κύριος πελάτης αυτών των εταιρειών.


Τα στοιχεία των τελευταίων μηνών δείχνουν σε κάθε περίπτωση ότι μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε θεαματικά αποτελέσματα για το δημοσιονομικό τρίμηνο της Apple που ολοκληρώθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου, παρά την κυκλοφορία του iPhone 15.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !