Εάν το Apple TV σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει τις beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις λογισμικού > Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε να εμφανίζεται η beta 3 του tvOS 17.1. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τη λήψη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Για κάποιο εκπληκτικό λόγο, υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση για αυτό το νέο tvOS 17.1 beta. Πράγματι, η beta 3 για iOS 17.1 στο iPhone, iPadOS 17.1 σε iPad, macOS 14.1 σε Mac και watchOS 10.1 για Apple Watch κυκλοφόρησε χθες . Κανονικά, η Apple προσφέρει μια νέα έκδοση στις διάφορες συσκευές της. Αλλά εδώ, η έκδοση για το Apple TV καθυστέρησε 24 ώρες.

Τα νέα χαρακτηριστικά που παρατηρήθηκαν με τις πρώτες beta του tvOS 17.1 είναι αρκετά ασήμαντα προς το παρόν. Η ενημέρωση προσθέτει μια νέα επιλογή για να αγαπήσετε ένα τραγούδι στην εφαρμογή Μουσική, μαζί με άλλες μικρές αλλαγές.

Η τελική έκδοση του tvOS 17.1 αναμένεται να είναι διαθέσιμη αυτόν τον μήνα, όπως και τα iOS 17.1, iPadOS 17.1, macOS 14.1 και watchOS 10.1. Ωστόσο, η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία.