Η Apple προσφέρει τώρα την υποψήφια έκδοση (build 21B74) του iOS 17.1 στο iPhone και του iPadOS 17.1 στο iPad για λήψη. Φτάνει μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη beta και αφορά άμεσα τους προγραμματιστές. Η αντίστοιχη έκδοση για δημόσιους δοκιμαστές θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Υπενθυμίζουμε ότι η beta 3 του iOS 17.1 είχε την ευκαιρία να απενεργοποιήσει τις λειτουργίες του κουμπιού Action στο iPhone 15 Pro όταν βρίσκονται σε μια τσέπη ή τσάντα. Έτσι, το iOS 17.1 σας εμποδίζει να ενεργοποιήσετε το φλας, την κάμερα, το φωνητικό υπόμνημα ή ακόμα και τον μεγεθυντικό φακό, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για άχρηστες λειτουργίες όταν το smartphone βρίσκεται στην τσέπη. Αυτό γίνεται κυρίως για την αποφυγή κακού χειρισμού που θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στην αυτονομία. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει επίσης την επιδιόρθωση για την ιστορία ραδιοσυχνότητας με το iPhone 12 στη Γαλλία . Η ενημέρωση διορθώνει επίσης ένα σφάλμα με την εφαρμογή Χάρτες της Apple που θα μπορούσε να διακοπεί στις δύο πρώτες beta. Επιπλέον, οι Αμερικανοί με τραπεζική κάρτα Discover μπορούν να δουν το υπόλοιπό τους απευθείας στην εφαρμογή Apple Cards.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη της υποψήφιας έκδοσης iOS 17.1.

Υπάρχει επίσης η υποψήφια έκδοση (build 23B73) για macOS 14.1 σε Mac, καθώς και για watchOS 10.1 (build 21S67) στο Apple Watch και tvOS 17.1 (build 21K69) στο Apple TV. Και πάλι, αυτό αφορά τους προγραμματιστές αυτή τη στιγμή.