Το iOS 17.2 beta 1 και η λίστα με τις νέες δυνατότητες

0


Η Apple προσέφερε την έκδοση beta 1 του iOS 17.2 στο iPhone και το iPadOS 17.2 στο iPad . Υπάρχουν αρκετές νέες δυνατότητες στο πρόγραμμα με αυτήν την έκδοση και αυτή είναι η ευκαιρία να τις ανακαλύψουμε.

Τι νέο υπάρχει στο iOS 17.2 beta 1

– Η εφαρμογή Journal της Apple είναι πλέον διαθέσιμη. Αυτό είναι ένα ημερολόγιο που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του WWDC 2023.

– Μια νέα ενέργεια είναι διαθέσιμη με το κουμπί Action στα iPhone 15 Pro και Pro Max. Τώρα μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το κουμπί για να μεταφράσετε λέξεις ή να ολοκληρώσετε προτάσεις.

– Η εφαρμογή Μουσική βελτιώνεται όταν πρόκειται για το Apple Music. Βρίσκουμε συνεργατικές λίστες αναπαραγωγής. Μπορείτε να προσκαλέσετε άλλους να δημιουργήσουν κοινόχρηστες λίστες αναπαραγωγής, με όλους να προσθέτουν μουσική, να αλλάζουν τη σειρά και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης μια λίστα αναπαραγωγής που παραθέτει τη μουσική που έχετε αγαπήσει.

– Ακόμα για το Apple Music, μια νέα επιλογή αφορά χρήστες που έχουν ενεργοποιημένη τη λειτουργία συγκέντρωσης. Είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε τη νέα επιλογή για να αποτρέψετε τα τραγούδια που ακούγονται με την ενεργοποιημένη λειτουργία να επηρεάσουν τον αλγόριθμό σας.

– Οι εφαρμογές Καιρός και Ρολόι δικαιούνται νέα γραφικά στοιχεία. Για τον καιρό, για παράδειγμα, είναι δυνατή η εμφάνιση διαφορετικών τύπων πληροφοριών καιρού.

– Η επαλήθευση κλειδιού επαφής για το iMessage είναι πλέον διαθέσιμη με το iOS 17.2. Με την επαλήθευση κλειδιού επαφής iMessage, οι χρήστες μπορούν να βεβαιωθούν ότι επικοινωνούν μόνο με τα άτομα που θέλουν. Η Apple αναγνώρισε πέρυσι ότι αυτό το σύστημα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για άτομα που αντιμετωπίζουν σημαντικές ψηφιακές απειλές. Η εταιρεία αναφέρθηκε σε δημοσιογράφους, υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μέλη της κυβέρνησης.

– Για την εφαρμογή Messages, είναι πλέον δυνατή η αντίδραση σε μηνύματα με οποιοδήποτε emoji ή αυτοκόλλητο. Απλώς αφήστε το δάχτυλό σας πατημένο σε ένα μήνυμα και, στη συνέχεια, επιλέξτε τη νέα επιλογή.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !