Υπερθέρμανση iPhone 15: και δώστε επίσης προσοχή στο Instagram

0


Σίγουρα, η Apple θα μας προτείνει μια λύση για να αποτρέψει την υπερθέρμανση του iPhone 15 σε ανησυχητικές διαστάσεις, αλλά υπάρχουν και άλλες αιτίες εκτός από την κακή διαχείριση των πόρων μπορούν επίσης να εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο, όπως σημειώνει ο διάσημος τεχνικός YouTuber Marcus Brownless από το κανάλι MKBHD.

Ο τελευταίος επιβεβαιώνει ότι το iPhone 15 Pro του λειτούργησε τέλεια σε ζεστό καιρό κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης γκολφ, αλλά ότι η υπερθέρμανση σημειώθηκε κατά την πτήση της επιστροφής. Στη συνέχεια, ο YouTuber παρατηρεί ότι το iPhone του αδειάζει την μπαταρία του πολύ γρήγορα και ότι η θερμοκρασία του αυξάνεται εξίσου γρήγορα όταν το Spotify και το Instagram λειτουργούν.

"Μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος να συμβαίνει αυτό από καιρό σε καιρό ", λέει ο Brownlee, εμφανίζοντας ένα στιγμιότυπο οθόνης της ενότητας Μπαταρία στις Ρυθμίσεις του iPhone. Η εικόνα δείχνει ότι το Instagram είναι ο κύριος καταναλωτής μπαταρίας τη στιγμή που τραβήχτηκε το στιγμιότυπο οθόνης, με το Spotify να έρχεται δεύτερο. Η δυσλειτουργία που παρατηρήθηκε με αυτές τις δύο εφαρμογές θα μπορούσε πιθανώς να επιλυθεί με απλές ενημερώσεις. Υπάρχει επίσης μια καλή πιθανότητα μερικά από τα σχόλια σχετικά με την υπερθέρμανση του iPhone να προέρχονται από αυτό το ζήτημα, με το Instagram και το Spotify να είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς εφαρμογές.

Σημειώστε ότι οι πληροφορίες του Brownlee επιβεβαιώθηκαν κάπως από τον τεχνολόγο Faruk από το iPhonedo, ο οποίος έκανε τις ίδιες παρατηρήσεις σχετικά με το Instagram στο iPhone 15 Pro Max του. Το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε με ένα iPhone 14 Pro, ένα iPhone 14 Pro Max και ένα iPad Pro, όλα με iOS 17/iPadOS 17. Στη συνέχεια, η μπαταρία του iPhone 15 Pro Max έχανε 1% κάθε λεπτό, όλα όπως το iPhone 15 του Marcus Brownlee Pro.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !