Ακολουθούν τα σφάλματα που διορθώθηκαν με το iOS 17.1.1 σύμφωνα με την Apple:

  • Σε σπάνιες περιπτώσεις, το Apple Pay και άλλες λειτουργίες NFC ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες στα μοντέλα iPhone 15 μετά από ασύρματη φόρτιση σε ορισμένα οχήματα.
  • Το γραφικό στοιχείο Καιρός στην κλειδωμένη οθόνη ενδέχεται να εμφανίζει λανθασμένα τα γεγονότα χιονιού.

Το πρώτο σφάλμα που αναφέρει η Apple αφορά ιδιοκτήτες με BMW και ασύρματη φόρτιση του αυτοκινήτου. Το πρόβλημα είναι το τσιπ NFC που θα μπορούσε να μπλοκαριστεί, όπως εξηγήσαμε στις αρχές του μήνα. Είναι αρκετά ενοχλητικό να γνωρίζουμε ότι αυτό το τσιπ έχει πολλές χρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του Apple Pay. Οι χρήστες έλαβαν ένα μήνυμα σφάλματος στο iPhone τους που τους έλεγε ότι δεν ήταν δυνατή η διαμόρφωση του Apple Pay, επειδή το τσιπ NFC δεν ήταν πλέον λειτουργικό. Άρα είναι πλέον αρχαία ιστορία.

Σχετικά με το δεύτερο σφάλμα, είναι ένα πρόβλημα με το εικονίδιο που είχε εξαφανιστεί με τον καιρό. Και πάλι, αυτή είναι πλέον αρχαία ιστορία.

Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για λήψη τώρα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του iOS 17.1.1  και, στη συνέχεια, να το εγκαταστήσετε μέσω Finder (Mac) ή iTunes (Windows).