Η κύρια καινοτομία που πρέπει να θυμάστε με αυτή τη νέα έκδοση beta είναι η δυνατότητα για το iPhone 15 Pro να καταγράφει χωρικά βίντεο , τα οποία στη συνέχεια μπορούν να παρακολουθηθούν σε 3D στο Apple Vision Pro. Η Apple αναφέρει:

Εγγράψτε χωρικά βίντεο αξιοσημείωτου βάθους για προβολή στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο Apple Vision Pro. Για καλύτερα αποτελέσματα, κρατήστε το iPhone σε οριζόντιο προσανατολισμό και σταθερό κατά την εγγραφή. Το βίντεο εγγράφεται στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο στα 1080p. Ένα λεπτό βίντεο χώρου είναι περίπου 130 MB.

Για να το εκμεταλλευτείτε, πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Κάμερα > Μορφές και να ενεργοποιήσετε την επιλογή που αναφέρει χωρικό βίντεο για το Apple Vision Pro.

Στη Γαλλία, η beta ξεκλειδώνει την αποστολή SMS για πελάτες δωρεάν κινητών . Ο αποκλεισμός τους έγινε με την πρώτη beta .

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να ξεκινήσει η λήψη. Και αν θέλετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού > Ενημέρωση beta. Επιλέξτε "iOS 17 Public Beta" και μετά επιστρέψτε. Θα εμφανιστεί η έκδοση beta του iOS 17.2, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τη λήψη.

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει τη δεύτερη δημόσια έκδοση beta του macOS 14.2 σε Mac. Φτάνει επίσης 24 ώρες μετά την ισοδύναμη beta για προγραμματιστές.