Το Misaka v3.0 IPA κυκλοφόρησε! Εγκαταστήστε τα Tweaks χωρις Jailbreak στο iOS 16

0


Το jailbreaking iOS έχει γίνει πιο δύσκολο από ποτέ λόγω της ενίσχυσης της ασφάλειας του iOS από την Apple τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, η κοινότητα του jailbreak δεν έχει ακόμη ηττηθεί. Μπορείτε να εξακολουθήσετε να έχετε εξαιρετική προσαρμογή μέσω θεμάτων και τροποποιήσεων, ακόμη και χωρίς να έχετε jailbroken την συσκευή σας.

Οι εφαρμογές προσαρμογής όπως το Cowabunga, Misaka, Picasso, Cluckabunga Χάρη σε διάφορα exploits του πυρήνα που κυκλοφόρησαν στην κοινότητα, σάς επιτρέπουν να εγκαταστήσετε τροποποιήσεις και θέματα χωρίς καν να σας κάνουν jailbroken και το καλύτερο είναι ότι λειτουργούν και στα πιο πρόσφατα μοντέλα iPhone.

Τι είναι το Misaka Package Manager;

Το Misaka ξεκίνησε αρχικά ως εφαρμογή διαχείρισης πακέτων που χτίστηκε γύρω από την ευρέως δημοφιλή εκμετάλλευση MacDirtyCow (MDC) και πάλι στο iOS 16.0 – 16.1.2. Το MDC exploit δεν ήταν αρκετά ισχυρό για ένα jailbreak, αλλά ήταν αρκετά καλό για τους προγραμματιστές ώστε να μπορούν να τροποποιήσουν δημιουργικά τη συσκευή αντικαθιστώντας αρχεία στη μνήμη.

Αυτή είναι η ίδια αρχή που χρησιμοποιεί το Cowabunga , το οποίο είναι μια παρόμοια εφαρμογή προσαρμογής που ξεκίνησε επίσης το ταξίδι της με την κυκλοφορία του MacDirtyCow .

Το Misaka Package Manager αναπτύχθηκε από την @straight_tamago και είναι εντελώς ανοιχτού κώδικα στο GitHub. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι δεν απαιτεί jailbreak και οι τροποποιήσεις, τα θέματα και οι τροποποιήσεις που εφαρμόζονται με τη χρήση της δεν ενεργοποιούν τον εντοπισμό jailbreak στις εφαρμογές.

Ο εντοπισμός jailbreak αποτελεί εδώ και καιρό πρόβλημα για την κοινότητα του jailbreak. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες εφαρμογές έχουν αρχίσει να ελέγχουν ενεργά για jailbreak στη συσκευή και να αρνούνται την πρόσβαση στους χρήστες εάν υπάρχουν τέτοια jailbreak. Αυτό έχει αφήσει τους χρήστες να πρέπει να επιλέξουν μεταξύ είτε του jailbreak είτε των εφαρμογών που χρειάζονται. Το Misaka είναι, ευτυχώς, εντελώς άτρωτος σε αυτό. Μπορείτε να έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Χρησιμοποιώντας το Misaka, μπορείτε να επιλέξετε από τα υπάρχοντα tweak και να τα εγκαταστήσετε όπως ακριβώς θα κάνατε στο Cydia ή το Sileo σε μια συσκευή που έχει jailbroken.

Η εφαρμογή είναι αυτόνομη, πράγμα που σημαίνει ότι λειτουργεί ως διαχειριστής πακέτων και πρόγραμμα περιήγησης repo και επίσης εγκαθιστά τις τροποποιήσεις και εφαρμόζει τις αλλαγές.

Sideloading Misaka στο iOS 16 με το Sideloadly

Αν το σκεφτείτε, η Misaka καθώς και οι υπόλοιπες αυτές οι εφαρμογές προσαρμογής χωρίς jailbreak που βασίζονται στο MacDirty ή την εκμετάλλευση του KFD που είναι θαύματα της μηχανικής. Αυτές οι εφαρμογές αποφεύγουν τις δρακόντειες δυνατότητες ασφαλείας της Apple για να επιτρέψουν την προσαρμογή επεξεργάζοντας έξυπνα αρχεία στη μνήμη.

Κατά κάποιο τρόπο, αυτή είναι μια πολύ κομψή λύση χάρη στα πλεονεκτήματα που έχουν εφαρμογές όπως το Misaka σε σχέση με τα jailbreak:

  • Δεν υπάρχει ανίχνευση jailbreak. Τα tweak που εγκαθίστανται με το Misaka δεν ενεργοποιούν εφαρμογές για να σας αποκλείσουν λόγω jailbreak. Επίσης, δεν κινδυνεύετε να αποκλεισθείτε σε εφαρμογές όπως το Snapchat.
  • Γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Δεδομένου ότι το Misaka είναι μόνο μία εφαρμογή IPA, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το φορτώσετε στη συμβατή συσκευή σας και αυτό είναι. Χωρίς ταλαιπωρία με τη λειτουργία DFU, χωρίς Cydia, χωρίς Sileo και χωρίς εξαρτήσεις ή διενέξεις με άλλα jailbreak.
  • Υποστηρίζει τα πιο πρόσφατα iPhone. Σε αντίθεση με τα περισσότερα σύγχρονα jailbreak, ο Misaka δεν νοιάζεται αν η συσκευή σας είναι A12, A14, A15 ή A9. Εφόσον εκτελείτε μια συμβατή έκδοση iOS (iOS 16.0 – 16.5 ή iOS 16.6 Beta 1), η συσκευή σας μπορεί να εγκαταστήσει τροποποιήσεις μέσω του Misaka. Αυτό είναι φανταστικό δεδομένου ότι τα περισσότερα σύγχρονα jailbreak τείνουν να αφήνουν πίσω τις νεότερες συσκευές λόγω πολυπλοκότητας.
  • Κανένα tweak δεν είναι μόνιμο. Δεδομένου ότι το Misaka αλλάζει τα αρχεία μόνο στη μνήμη, η επανεκκίνηση της συσκευής διαγράφει όλες τις τροποποιήσεις. Αυτό καθιστά τον βρόχο εκκίνησης και την παραβίαση της συσκευής σας με το Misaka εξαιρετικά απίθανο, καθώς μπορείτε απλώς να αναγκάσετε να επανεκκινήσετε τη συσκευή και να απαλείψετε τις αλλαγές. Ενώ τα περισσότερα jailbreak σήμερα απενεργοποιούνται επίσης με μια επανεκκίνηση, έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίσκο και ένα διαγραμμένο σημαντικό αρχείο θα παραμείνει διαγραμμένο ακόμα και αν κάνετε επανεκκίνηση. Κατά κάποιο τρόπο, ο Μισάκα είναι πολύ πιο ασφαλής.
  • Tags

    Δημοσίευση σχολίου

    0Σχόλια
    * Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

    Δημοσίευση σχολίου (0)

    #buttons=(Accept !) #days=(20)

    Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
    Accept !