Καταπολέμηση του AIDS: Η Apple αναδεικνύει τα παιχνίδια και το κόκκινο Apple Watch Series 9

0


Η 1η Δεκεμβρίου σηματοδοτεί την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και η Apple δράττεται αυτής της ευκαιρίας για να τονίσει ότι η συνεργασία της με την (RED) διαρκεί 17 χρόνια τώρα. Η ομάδα προτείνει κάποιες πρωτοβουλίες.

Οι πρωτοβουλίες της Apple για την καταπολέμηση του AIDS το 2023

«Η Apple και η (RED) έχουν δεσμευτεί στον αγώνα κατά του AIDS. Μέσα σε 17 χρόνια, έχουμε συγκεντρώσει περισσότερα από 250 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση θεραπειών που σώζουν ζωές για άτομα που ζουν με HIV. Και με την υποστήριξή σας, δεν εγκαταλείπουμε τις προσπάθειές μας », λέει ο κατασκευαστής.

Αρκετά προϊόντα της Apple είναι (ΚΟΚΚΙΝΟ), δηλαδή με κόκκινο χρώμα, και μέρος της τιμής δωρίζεται στο Παγκόσμιο Ταμείο. Αυτό περιλαμβάνει Apple Watch Series 9, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 13, iPhone SE και αξεσουάρ συμπεριλαμβανομένης της θήκης σιλικόνης με MagSafe.

Για το 2023, η Apple ανακοινώνει ότι το MONOPOLY GO! , Gardenscapes και EA Sports FC Mobile προσθέτουν αγορές εντός εφαρμογής με το 100% των εσόδων να πηγαίνουν στο Global Fund. Ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Έμφαση στις υπηρεσίες και το Apple Watch Series 9

Επιπλέον, έως τις 8 Δεκεμβρίου, η Apple θα δωρίζει 1 $ για κάθε αγορά που πραγματοποιείται με χρήση της Apple Pay στο Apple Store στο διαδίκτυο, μέσω της εφαρμογής Apple Store ή σε ένα φυσικό κατάστημα της Apple. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν οποιοδήποτε προϊόν ή αξεσουάρ της Apple.

Η Apple ανακοινώνει επίσης ότι θα αναδείξει αυτή την ημέρα καταπολέμησης του AIDS στις υπηρεσίες της. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Βιβλία προσφέρει μια ειδική συλλογή βιβλίων μυθοπλασίας και μη, καθώς και ηχητικά βιβλία από όλο τον κόσμο που ενισχύουν την πολλαπλότητα των φωνών στον αγώνα κατά του AIDS. Υπάρχει επίσης αποκλειστικό περιεχόμενο στις εφαρμογές Podcasts, Apple TV και Music. Η Apple σας προσκαλεί να ακούσετε μουσική από την Αφρική, συμπεριλαμβανομένων Νιγηριανών καλλιτεχνών από τη Mavin Records.

Τέλος έρχεται η περίπτωση του Apple Watch Series 9 (ΚΟΚΚΙΝΟ) που τονίζεται. Η Apple σημειώνει ότι είναι δυνατό να έχουν κόκκινο χρώμα οι επιλογείς Palette και Solar Analog. Συνδυάζονται με τα καντράν Μεγαλόπολης, Παγκόσμιο Ρολόι, Μονοψηφία, Κλίση, Λωρίδες και Τυπογραφία. Πρέπει να μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα από το iPhone σας για να πραγματοποιήσετε λήψη των προσόψεων ρολογιού.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !