Υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη: η ενημέρωση αυτή τη στιγμή αφορά το AirPods Pro 2 με τη θήκη Lightning. Όσοι έχουν την έκδοση με το κουτί USB-C δεν είναι ακόμη επιλέξιμες, αλλά δεν θα αργήσουν.

Η Apple δεν προσδιορίζει ακόμη ποιες αλλαγές θα βρεθούν με την ενημέρωση υλικολογισμικού AirPods Pro 2. Μπορούμε να φανταστούμε ότι αυτό διορθώνει σφάλματα. Για να δούμε αν υπάρχουν και νέα πράγματα στο πρόγραμμα. Η προηγούμενη μεγάλη ενημέρωση ήταν η προσθήκη προσαρμοστικών λειτουργιών ήχου .

Μπορείτε να ελέγξετε ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε τα AirPods σας. Η εγκατεστημένη έκδοση υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή «Έκδοση εσωτερικού προγράμματος».

Πώς να αναγκάσετε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση

Πώς να ενημερώσετε τα AirPods σας; Επισήμως, η Apple δεν προσφέρει λύση. Η λήψη και η εγκατάσταση γίνονται αυτόματα στο παρασκήνιο. Αλλά υπάρχει μια τεχνική που χρησιμοποιείται από το Geniuse στο Apple Store για να αναγκάσει τη λήψη και εδώ είναι για τα AirPods (Pro):

  • Βεβαιωθείτε ότι τα AirPods βρίσκονται εντός της εμβέλειας Bluetooth της συσκευής σας iOS, iPadOS ή macOS
  • Ακούστε μουσική ή άλλο ηχητικό περιεχόμενο με τα AirPods για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα
  • Τοποθετήστε ξανά τα AirPods στη θήκη φόρτισης και κλείστε το καπάκι
  • Συνδέστε τη θήκη φόρτισης σε μια πηγή ρεύματος μέσω Lightning
  • Περιμένετε 30 λεπτά και μην ανοίξετε τη θήκη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διαφορετικά θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή