Η ασύρματη φόρτιση αρχίζει να λειτουργεί ξανά στο αυτοκίνητο

Αρκετοί χρήστες με iPhone 15s έχουν αναφέρει προβλήματα με την ασύρματη φόρτιση στα αυτοκίνητά τους, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων από τη Chevrolet/General Motors, την Cadillac και την Buick. Εξήγησαν ότι η τοποθέτηση του smartphone τους στο στρώμα φόρτισης δεν ενεργοποιούσε την ασύρματη φόρτιση.

Οι περισσότερες αναφορές προήλθαν από χρήστες με iPhone 15s μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης iOS 17.1 . Η General Motors, από την πλευρά της, ανέφερε ότι γνώριζε τις αναφορές και διερευνούσε το πρόβλημα. Ας δούμε λοιπόν αν το iOS 17.2 κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να επιστρέψει στην κανονική συμπεριφορά.

Αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση του iOS 17 για τη διόρθωση προβλημάτων με την ασύρματη φόρτιση στα αυτοκίνητα. Το πρώτο ήταν το iOS 17.1.1 τον Νοέμβριο . Το σφάλμα θα αφορούσε τα αυτοκίνητα BMW και πάλι με το iPhone 15. Το θέμα ήταν ακόμη πιο σημαντικό, καθώς τα smartphones είχαν χάσει την πρόσβαση στην τεχνολογία NFC, κάτι που είχε αντίκτυπο στη χρήση του Apple Pay.

Η Apple πρόσφερε χθες την υποψήφια έκδοση του iOS 17.2 για προγραμματιστές. Η σταθερή έκδοση για όλους λογικά θα είναι διαθέσιμη σε λίγες μέρες.