Μήπως τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σας ρίχνουν την ταχύτητα του WiFi σας?

0


Τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια φαίνεται να είναι η «ένοχη» διακόσμηση που «σκοτώνει» την ταχύτητα του WiFi στο σπίτι ή το γραφείο μας. 

Όπως γράφει η The Sun τα φωτάκια αυτά, που αναβοσβήνουν σε διαφορετικούς ρυθμούς, μπορούν να δημιουργήσουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα οποία στη συνέχεια επηρεάζουν την ασύρματη ευρυζωνική σύνδεση.

Τι μπορούν να κάνουν όσοι και όσες αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο πρόβλημα; Η εφημερίδα τους προτρέπει απλώς να μετακινήσουν το ρούτερ λίγο πιο μακριά από το σημείο στο οποίο έχουν τοποθετηθεί τα φωτάκια.

«Για να μειώσετε τον αντίκτυπό του θα πρέπει να κρατήσετε το ρούτερ σας όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα χριστουγεννιάτικα φώτα σας» επισημαίνει χαρακτηριστικά ειδικός.

«Δυστυχώς, αυτά τα «φανταχτερά» αντικείμενα εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που μπορεί να είναι κακή για το Wi-Fi σας» εξηγεί ο ίδιος.

«Μερικά φώτα μπορεί να μην έχουν μεγάλη επίδραση, όταν όμως έχετε εκατοντάδες από αυτά γύρω από το σπίτι σας, τα αποτελέσματά τους μπορούν να λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά, προκαλώντας παρεμβολές στο σήμα του Wi-Fi και, τελικά, ακόμη και διακοπή της σύνδεσης».

«Αυτό το πρόβλημα είναι γνωστό ως επαναλαμβανόμενος ηλεκτρικός παλμικός θόρυβος. Μπορεί να «ρίξει» το σήμα του WiFi ή να το κάνει ασταθές» προσθέτει.Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !