Κοινά σημεία με το iPhone 14

Η μπαταρία του iPhone SE 3 έχει χωρητικότητα 2.018 mAh. Συγκριτικά, αυτό για το iPhone 14 έχει ένα από 3.279 mAh. Αυτό θα αντιπροσώπευε επομένως ένα κέρδος 62% για το iPhone SE 4, το οποίο θα ήταν αρκετά αξιοσημείωτο και θα επέτρεπε έτσι πολύ καλύτερη αυτονομία από την τρέχουσα γενιά.

Το γεγονός ότι η Apple βασίζεται σε μια υπάρχουσα μπαταρία για το επόμενο φθηνότερο smartphone της δεν αποτελεί έκπληξη από μόνο του. Η ανάπτυξη μιας νέας μπαταρίας απαιτεί χρόνο και πάνω απ' όλα χρήματα, κάτι που συνεπάγεται δυνητικά επιπλέον κόστος όσον αφορά την τελική τιμή. Το iPhone 16 Pro θα δικαιούται έναν νέο τύπο μπαταρίας για την αποφυγή υπερθέρμανσης . Αλλά στην περίπτωση του iPhone SE 4, η Apple επιδιώκει να περιορίσει το κόστος.

Αν γίνουν πιστευτές οι προηγούμενες φήμες, το iPhone SE 4 θα έχει σχέδιο που θα είναι κάτι παραπάνω από παρόμοιο με αυτό του iPhone 14 . Θα έχει επίσης το δικαίωμα στη θύρα USB-C και στο κουμπί Action που είναι δεσμευμένο επί του παρόντος για το iPhone 14 Pro και αντικαθιστά τον διακόπτη σιγαστήρα.

Ποια θα είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας; Αυτό θα ήταν για το 2025 . Έτσι θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα.