Η υπηρεσία Apple Pay αντιμετωπίζει μια διακοπή λειτουργίας που διαρκεί εδώ και αρκετές ώρες. Σύμφωνα με την Apple, αυτό αφορά ορισμένους χρήστες και όχι όλους.

Διακοπή λειτουργίας για το Apple Pay

Στον ιστότοπο κατάστασης του συστήματος , η Apple αναφέρει ότι η διακοπή για το Apple Pay είναι πραγματικότητα από τις 11:04 π.μ. Η ομάδα δηλώνει: «Οι χρήστες αντιμετωπίζουν αυτήν τη στιγμή δυσκολίες με αυτήν την υπηρεσία. Αναλύουμε το πρόβλημα και θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό . Η ίδια αναφορά υπάρχει και για την εφαρμογή Χάρτες.

Όπως κάθε φορά που υπάρχει διακοπή λειτουργίας με μια υπηρεσία της Apple, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά παρά μόνο να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε να επανέλθουν όλα στο κανονικό. Όπως βλέπουμε, έχουν περάσει σχεδόν 10 ώρες που υπάρχουν και δεν έχουν ακόμη επιλυθεί τα θέματα. Η Apple επίσης δεν προσδιορίζει πόσους χρήστες επηρεάζονται. 


Η προηγούμενη αξιοσημείωτη διακοπή για τις υπηρεσίες της Apple χρονολογείται πριν από λίγους μήνες. Τότε ήταν αδύνατο να ενεργοποιήσετε το iPhone ή το iPad σας, επειδή οι διακομιστές δεν συμβαδίζουν. Υπήρχαν επίσης προβλήματα νωρίτερα με το iMessage , εμποδίζοντας τους χρήστες να στέλνουν ή να λαμβάνουν μηνύματα. Η Apple κατάφερε να διορθώσει τα προβλήματα μέσα σε λίγες ώρες. Στην περίπτωση του Apple Pay, προφανώς χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο. 

Ενημέρωση: Τα προβλήματα φαίνεται να επιλύθηκαν