Οι σημειώσεις για το iOS 17.2 αναφέρουν:

Βελτιώσεις στο AirDrop, συμπεριλαμβανομένων των διευρυμένων επιλογών κοινής χρήσης επαφών και της δυνατότητας κοινής χρήσης καρτών επιβίβασης, εισιτηρίων κινηματογράφου και άλλων καρτών φέρνοντας μαζί δύο iPhone.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, ανοίξτε την εφαρμογή Κάρτες (Πορτοφόλι) και πατήστε το πάσο που θέλετε να μοιραστείτε. Στη συνέχεια, φέρτε το iPhone σας πιο κοντά σε ένα άλλο iPhone και ένα κουμπί "Κοινή χρήση" εμφανίζεται κάτω από το πάσο στο τηλέφωνό σας. Το μόνο που μένει είναι να πατήσετε το κουμπί «Κοινή χρήση» για να στείλετε το πάσο στο άλλο iPhone μέσω AirDrop. Και τα δύο τηλέφωνα πρέπει να ενημερωθούν σε iOS 17.2.

Ήταν ήδη δυνατό να μοιραστείτε ένα πάσο που υπάρχει στην εφαρμογή Χαρτών (Πορτοφόλι) με το AirDrop, μέσω μηνύματος, μέσω email και άλλων μέσων. Με το iOS 17.2, η Apple προσφέρει ένα σύστημα παρόμοιο με το NameDrop που έκανε το ντεμπούτο του με το iOS 17 και το οποίο εστιάζει στην κοινή χρήση καρτών επαφών.

Η υποψήφια έκδοση για iOS 17.2 είναι ήδη διαθέσιμη . Η τελική έκδοση για το κοινό θα πρέπει κανονικά να είναι διαθέσιμη σε λίγες μέρες.