tvOS 17.2: Η Apple προσφέρει την2η υποψήφια έκδοση

0

Η Apple προσφέρει τώρα τη δεύτερη υποψήφια έκδοση για το tvOS 17.2 για λήψη στο Apple TV. Φτάνει τρεις μέρες μετά την πρώτη και προορίζεται άμεσα για προγραμματιστές. Οι δημόσιοι δοκιμαστές θα την έχουν σύντομα.

Υποψήφια νέα έκδοση για tvOS 17.2

Η πρώτη υποψήφια έκδοση για το tvOS 17.2 έχει αριθμό έκδοσης 21K364. Σήμερα, η νέα έκδοση έχει τον αριθμό 21K365. Επομένως, η αλλαγή είναι μικρή, με μόνο μία πρόσθετη έκδοση ( το ίδιο ήταν και για το macOS 14.2 χθες ). Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις αλλαγές, αλλά η Apple προφανώς πιστεύει ότι αυτή είναι μια απαραίτητη κατασκευή, εξ ου και η διαθεσιμότητα στους προγραμματιστές πριν από την τελική έκδοση για το κοινό.

Το tvOS 17.2 είναι η ευκαιρία να έχετε μια νέα έκδοση της εφαρμογής Apple TV , συμπεριλαμβανομένης μιας νέας πλαϊνής γραμμής για απλοποίηση της πλοήγησης. Η Apple διέκοψε επίσης τις εφαρμογές iTunes Movies and Series . Οι χρήστες καλούνται να αγοράσουν ή να νοικιάσουν ταινίες και σειρές εντός της εφαρμογής Apple TV. Στόχος της Apple είναι να συγκεντρώσει τα πάντα σε ένα μέρος. Όσον αφορά το τηλεχειριστήριο, το κουμπί Siri αλλάζει την συμπεριφορά του .

Εάν το Apple TV σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει τις beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις λογισμικού > Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να ανακτήσετε τη δεύτερη beta του tvOS 17.2. Η τελική έκδοση για όλους θα πρέπει κανονικά να φτάσει την επόμενη εβδομάδα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !