Το WhatsApp προσθέτει φωνητικά μηνύματα που διαγράφονται μετά την ακρόαση τους

0


Το WhatsApp ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα φωνητικών μηνυμάτων που μπορούν να ακουστούν μόνο μία φορά πριν διαγραφούν αυτόματα. Αυτό μπορεί να ενδιαφέρει οποιονδήποτε θέλει να μοιραστεί ευαίσθητες πληροφορίες.

WhatsApp Voice Messages Listen Single

«Η αποστολή σου, αν την αποδεχτείς…»

Το WhatsApp  μας λέει :

Είτε διαβάζετε δυνατά τα τραπεζικά σας στοιχεία για να τα στείλετε σε έναν φίλο είτε σχεδιάζετε μια έκπληξη, είναι πλέον δυνατό να μοιράζεστε ευαίσθητες πληροφορίες μέσω φωνητικών μηνυμάτων με απόλυτη ηρεμία. Για να είναι συνεπείς με τις φωτογραφίες και τα βίντεο μιας προβολής, τα φωνητικά μηνύματα μιας αναπαραγωγής θα επισημαίνονται με σαφήνεια με το εικονίδιο "μονής προβολής" και μπορούν να αναπαραχθούν μόνο μία φορά.

Όπως τα γραπτά μηνύματα, τα φωνητικά μηνύματα μιας χρήσης είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο από προεπιλογή. Αυτό σημαίνει ότι ούτε το WhatsApp ούτε οποιαδήποτε άλλη οντότητα μπορεί να ακούσει αυτό που λέτε. Μόνο ο παραλήπτης του μηνύματος μπορεί να γνωρίζει το περιεχόμενο.

Το WhatsApp λέει ότι τα εφάπαξ φωνητικά μηνύματα θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει να αναμένεται σταδιακή ανάπτυξη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση εφαρμογής, διαθέσιμη από το App Store για iOS και το Google Play Store για Android.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !