Εγκατάλειψη για εφαρμογές iTunes Ταινίες και Σειρές

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η εφαρμογή iTunes Movies σάς επιτρέπει να προβάλλετε ταινίες στο iTunes και στη συνέχεια να τις νοικιάσετε ή να τις αγοράσετε. Και για τη σειρά iTunes, είναι το ίδιο πράγμα, αλλά με έμφαση στις σειρές. Με το tvOS 17.2, η Apple εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα εάν ανοίξετε μία από τις εφαρμογές: «Το iTunes Movies και οι αγορές σας έχουν μετακινηθεί. Μπορείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ταινίες και να βρείτε τις αγορές σας στην εφαρμογή Apple TV » . Ένα κουμπί σάς επιτρέπει να πάτε στο κατάστημα για να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ταινίες. Ένα άλλο σας επιτρέπει να μεταβείτε στην ενότητα αγορών.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εφαρμογές iTunes Movies και iTunes Series θα εξαφανιστούν. Οταν ? Δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία. Δεν είναι αδύνατο να τα κρύβει η Apple με μια ενημέρωση στους διακομιστές της. Η ιδέα είναι ότι όλα συμβαίνουν μέσα σε μία μόνο εφαρμογή, δηλαδή το Apple TV.

Η αλλαγή έχει γίνει μέχρι στιγμής στο Apple TV με tvOS 17.2. Οι αγορές και οι ενοικιάσεις παραμένουν δυνατές σε iPhone με iOS 17.2, αλλά υποψιαζόμαστε ότι αυτό θα αλλάξει και ότι θα είναι επίσης υποχρεωτική η χρήση της εφαρμογής Apple TV.