Το ExpressVPN έρχεται στο Apple TV

Δεν είναι απαραίτητο να έχετε μια συγκεκριμένη συνδρομή ExpressVPN για το Apple TV, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν που έχετε ήδη για τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας. Το VPN προσφέρει διακομιστές σε 105 χώρες, γεγονός που σας επιτρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας για καλύτερη εμπιστευτικότητα και έτσι (εικονικά) να αλλάξετε την τοποθεσία σας. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία που είναι διαθέσιμη μόνο σε μία χώρα.

Αυτή η πρώτη έκδοση του ExpressVPN στο Apple TV είναι αρκετά απλή. Έχετε ένα μεγάλο κουμπί για να συνδεθείτε ή να αποσυνδεθείτε από το VPN. Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε τον διακομιστή στον οποίο συνδέεστε. Και μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες ρυθμίσεις. Ένα από αυτά είναι να ορίσετε έναν προεπιλεγμένο διακομιστή. Όσον αφορά την πρώτη σύνδεση με τον λογαριασμό σας, μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας με το iPhone σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σαρώσετε έναν κωδικό QR στην οθόνη.

Το ExpressVPN υπόσχεται ότι θα υπάρξουν νέες δυνατότητες για την έκδοση Apple TV. Προς το παρόν, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής από το App Store . Η τιμή της μηνιαίας συνδρομής είναι στα 12,27€. Αυτό αυξάνεται σε 9,46 €/μήνα εάν παίρνετε 6 μήνες και ταυτόχρονα και 7,88 €/μήνα εάν παίρνετε ένα πλήρες έτος.