Η εφαρμογή Microsoft Copilot φτάνει σήμερα στο App Store, λίγες μέρες μετά τη διαθεσιμότητα του στο Android . Το chatbot που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί πιο εύκολα σε iPhone και iPad.

Το Microsoft Copilot φτάνει στο iOS

Δείτε πώς η Microsoft παρουσιάζει την εφαρμογή της:

Το Copilot είναι ένας επαναστατικός βοηθός συνομιλίας από τη Microsoft, που υποστηρίζεται από τα τελευταία OpenAI, GPT-4 και DALL·E 3. Αυτές οι προηγμένες τεχνολογίες AI παρέχουν γρήγορες, πολύπλοκες και ακριβείς αποκρίσεις, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας εκπληκτικών γραφικών από απλές περιγραφές κειμένου. Συνομιλήστε και δημιουργήστε τα πάντα σε ένα μέρος – δωρεάν!

Η εφαρμογή λειτουργεί παρόμοια με το ChatGPT . Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να κάνετε ερωτήσεις, να συντάσσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να συνοψίζετε κείμενο, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εικόνες μέσω μιας ενοποίησης με τη γεννήτρια κειμένου σε εικόνα DALL-E 3. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να συνδεθείτε με λογαριασμό της Microsoft για την δημιουργία εικόνων. Ωστόσο, είναι δυνατό να μην συνδεθείτε για άλλες αλληλεπιδράσεις με το chatbot. 

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Microsoft Copilot είναι το γεγονός ότι το chatbot λειτουργεί με το GPT-4 του OpenAI, δίνοντάς σας ουσιαστικά δωρεάν πρόσβαση στο πιο ικανό μοντέλο Large Language (LLM) του, το οποίο είναι συνήθως προσβάσιμο με τη συνδρομή ChatGPT Plus.

Η εφαρμογή Microsoft Copilot είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store για iPhone και iPad.