Νέα βελτίωση στο επιτόκιο στον αποταμιευτικό λογαριασμό Apple Card έχουμε που είναι πλέον στο 4,50%. Ήταν στο 4,35% στις αρχές του μήνα και στο 4,25% τον Δεκέμβριο . Αρκεί να πούμε ότι οι αυξήσεις είναι συχνές εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Το επιτόκιο αυξάνεται στο 4,50%

Υπενθυμίζουμε ότι ο λογαριασμός ταμιευτηρίου με την Apple Card έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2023 . Αυτή τη στιγμή το επιτόκιο που προσφέρεται είναι 4,15%. Η Apple ισχυρίστηκε ότι ήταν 10 φορές περισσότερο από τον μέσο όρο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αύξηση στο 4,50% ανακοινώθηκε στους χρήστες μέσω ειδοποίησης iPhone. Η Apple πλησιάζει εδώ σε αυτό που προσφέρουν ορισμένα τραπεζικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των American Express και Discover. Άλλοι όμως καταφέρνουν να πάρουν μια πιο ενδιαφέρουσα προσφορά, με ποσοστό 5%. Εδώ μιλάμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες, μιας και η Apple Card (άρα και ο λογαριασμός ταμιευτηρίου) είναι διαθέσιμη μόνο εκεί.

Κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας, η Apple εξήγησε ότι τα ποσά που κερδίζονται από αγορές που πραγματοποιεί ο χρήστης με την Apple Card (ημερήσια μετρητά) κατατίθενται αυτόματα στον λογαριασμό. Ο προορισμός των Ημερήσιων Μετρητών μπορεί επίσης να αλλάξει ανά πάσα στιγμή και δεν υπάρχει όριο στα Ημερήσια Μετρητά που μπορούν να κερδίσουν οι χρήστες. Για να αυξήσουν τις αποταμιεύσεις τους, μπορούν να καταθέσουν επιπλέον κεφάλαια στον λογαριασμό ταμιευτηρίου τους μέσω ενός συνδεδεμένου τραπεζικού λογαριασμού ή από το υπόλοιπό τους στο Apple Cash.

Οι χρήστες έχουν επίσης πρόσβαση σε έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου ταμιευτηρίου στην εφαρμογή Κάρτες, όπου μπορούν να παρακολουθούν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους και τους τόκους που κερδίζουν με την πάροδο του χρόνου. Μπορούν επίσης να κάνουν ανάληψη χρημάτων ανά πάσα στιγμή μέσω του Ταμιευτηρίου Ταμιευτηρίου μεταφέροντάς τα σε έναν συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό ή στο Apple Cash, όλα αυτά χωρίς χρέωση.