32 αντικείμενα για την εφαρμογή Find My της Apple

Το έγγραφο αναφέρει :

Μπορείτε να προσθέσετε έως και 32 αντικείμενα στο Locate. Εκτός από το AirTag και τα αξεσουάρ δικτύου τρίτων κατασκευαστών Find My Network στην καρτέλα Things, τα AirPods Max υπολογίζονται ως ένα στοιχείο, τα AirPods και AirPods Pro (1ης γενιάς) μετρώνται ως δύο στοιχεία και τα AirPods Pro (2ης γενιάς) μετρούν ως τρία στοιχεία.

Αποδεικνύεται ότι η αλλαγή από 16 σε 32 αντικείμενα για την εφαρμογή Find My ισχύει από τη διαθεσιμότητα του iOS 16 σύμφωνα με το MacRumors . Αλλά η Apple το αποκάλυψε μόλις σήμερα με την ενημέρωση του εγγράφου της.

Η εφαρμογή Find My μπορεί να φιλοξενήσει πολλά αντικείμενα, επιτρέποντας στους χρήστες να γνωρίζουν την τοποθεσία τους σε έναν χάρτη. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν το εν λόγω αντικείμενο έχει κλαπεί ή χαθεί, ώστε να γνωρίζετε πού βρίσκεται. Η Apple αναφέρει:

Τα αντικείμενα δικτύου AirTag και Find My χρησιμοποιούν την πλήρη ισχύ του δικτύου Find My, ένα κρυπτογραφημένο και ανώνυμο δίκτυο εκατοντάδων εκατομμυρίων συσκευών Apple. Μέσω Bluetooth, μιας ασφαλούς τεχνολογίας, οι συσκευές στο δίκτυο Locate εντοπίζουν τα χαμένα αντικείμενα που βρίσκονται κοντά και σας λένε την κατά προσέγγιση θέση τους, ώστε να μπορείτε να τα βρείτε, με σεβασμό του απορρήτου σας και με απόλυτη ασφάλεια.