Το Apple Vision Pro κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο

Η Apple έχει ήδη ξεκινήσει να αποστέλλει τα πρώτα αντίγραφα του Vision Pro σε αποθήκες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία του Tim Cook φέρεται να αναμένει να έχει αρκετό απόθεμα μέχρι το τέλος του μήνα, επιτρέποντας την κυκλοφορία του Φεβρουαρίου. Δεν είναι ακόμη σαφές πότε ακριβώς τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με τον Gurman, η Apple αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις εντός των επόμενων ημερών. Αυτός θα ήταν ένας τρόπος να κάνουν τους ανθρώπους να μιλήσουν για τον εαυτό τους, ενώ θα πραγματοποιηθεί το CES. Αυτή η ετήσια έκθεση είναι μια ευκαιρία να έχουμε αρκετές ανακοινώσεις υψηλής τεχνολογίας. Η Apple γνωρίζει ότι η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας αυτή τη στιγμή θα ήταν ένας τρόπος να τραβήξει την προσοχή πολλών μέσων και του κοινού.

Επιπλέον, ορισμένοι υπάλληλοι του Apple Store πετούν ήδη στο Apple Park για να λάβουν εκπαίδευση πωλήσεων στο Vision Pro. Αυτά τα άτομα θα μεταδώσουν στη συνέχεια ό,τι έμαθαν στους υπόλοιπους υπαλλήλους του Apple Store όταν επιστρέψουν. Η διοίκηση της Apple έχει επίσης προγραμματίσει εκτεταμένες εκπαιδευτικές συνεδρίες για την εβδομάδα της 21ης ​​Ιανουαρίου. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι το προϊόν θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Το μάρκετινγκ θα αφορά πρώτα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τιμή θα είναι 3.499 δολάρια. Η Apple δεν λέει ακόμη πότε θα γίνει η κυκλοφορία και σε άλλες χώρες. Αλλά σύμφωνα με τον Gurman, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς και η Κίνα θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι οι πρώτες χώρες που θα ακολουθήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.