iPhone 16: Το νέο τσιπ 5G θα είναι μόνο για ταμοντέλα Pro

0


Η Apple σχεδιάζει να προσφέρει το νέο μόντεμ 5G της Qualcomm στο iPhone 16 της, αλλά θα είναι διαθέσιμο μόνο στα μοντέλα Pro και Pro Max σύμφωνα με τον αναλυτή Jeff Pu.

Μόνο το iPhone 16 Pro θα έχει το νέο μόντεμ 5G

Όλα τα iPhone 15 δικαιούνται το τσιπ Snapdragon X70 5G της Qualcomm . Για τα iPhone 16 Pro και Pro Max, η Apple θα μεταβεί στο μοντέλο Snapdragon X75. Αλλά τα iPhone 16 και 16 Plus θα παραμείνουν με το Snapdragon X70. Επομένως, θα υπήρχε διαφορά με όλα τα μοντέλα που δεν θα ήταν στο ίδιο επίπεδο. Αυτό σηματοδοτεί μια αλλαγή στη στρατηγική σε σύγκριση με τις επιλογές της Apple τα προηγούμενα χρόνια. 

Η Qualcomm ανακοίνωσε το μόντεμ Snapdragon X75 5G τον Φεβρουάριο του 2023. Το τσιπ προσφέρει διαφορετικές τεχνολογικές εξελίξεις για ταχύτερες ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης 5G από το X70. Γίνεται λόγος για ρυθμό ροής 10 φορές ταχύτερο, αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Επίσης, ο πομποδέκτης 5G του μόντεμ (κύμα χιλιοστών και κάτω των 6 GHz) καταλαμβάνει 25% λιγότερο χώρο στην πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος και καταναλώνει έως και 20% λιγότερη ενέργεια.

Βρίσκουμε επίσης υποστήριξη για 5G Advanced. Μερικοί άνθρωποι μερικές φορές μιλούν για "πραγματικό 5G" επειδή τα δίκτυα είναι πραγματικά 5G εδώ. Με το σημερινό 5G, είναι περισσότερο βελτίωση στο δίκτυο 4G παρά οτιδήποτε άλλο.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να σας υπενθυμίσουμε ότι η Apple εξακολουθεί να εργάζεται στο δικό της τσιπ 5G. Αλλά η ανάπτυξη δεν είναι καθόλου απλή . Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε αρκετά πριν το ανακαλύψουμε. Εν αναμονή της κυκλοφορίας του, η Apple αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία της με την Qualcomm μέχρι το 2026

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !