Σε μια εβδομάδα από τώρα, οι προπαραγγελίες για το Apple Vision Pro θα κυκλοφορήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες . Σήμερα, η Apple αναφέρει λεπτομερώς τη διαδικασία και υποδεικνύει ότι απαιτείται ένα iPhone ή iPad με Face ID για την απόκτηση των ακουστικών μικτής πραγματικότητας.

Τι χρειάζεστε για να αγοράσετε ένα Apple Vision Pro

Σε ένα email προς τους χρήστες, η Apple αναφέρει:

Έχετε iPhone ή iPad με Face ID κοντά σας.

Όταν παραγγέλνετε το Apple Vision Pro, πρέπει να σαρώσετε το πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας ένα iPhone ή iPad με Face ID. Αυτό μας βοηθά να προσδιορίσουμε το σωστό μέγεθος του Light Seal και των ιμάντων, που συνεργάζονται για να σας προσφέρουν ακριβή εφαρμογή.

Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Apple Store είναι ενημερωμένη.

Για τη σάρωση προσώπου, θα χρειαστείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Apple Store, η οποία είναι διαθέσιμη από τις 11 Ιανουαρίου.

Σήμερα το πρωί μιλούσαμε για αυτή τη διάσημη σάρωση προσώπου . Ο κώδικας της εφαρμογής Apple Store το αναφέρει αυτό.

Από την άλλη, το email της Apple αναφέρει ότι τα άτομα με προβλήματα όρασης θα πρέπει πρώτα να παραγγείλουν το Vision Pro. Μόλις γίνει αυτό, θα μπορούν να παρέχουν τη συνταγή τους για διορθωτικούς φακούς. Μπορούμε να διαβάσουμε:

Έχετε τη συνταγή σας πρόχειρη.

Επειδή το Apple Vision Pro έχει σχεδιαστεί για να φοριέται χωρίς γυαλιά, συνεργαστήκαμε με τη ZEISS για να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένα οπτικά ένθετα που ταιριάζουν στις περισσότερες συνταγές. Όταν παραγγείλετε, θα σας κάνουμε μερικές γρήγορες ερωτήσεις για να μάθουμε αν χρειάζεστε οπτικά ένθετα. Εάν ναι, θα χρειαστεί να ανεβάσετε μια έγκυρη, μη ληγμένη συνταγή από οφθαλμίατρο των ΗΠΑ αφού πληρώσετε για την παραγγελία σας.

Το email ολοκληρώνεται υπενθυμίζοντας ότι οι δοκιμές του Vision Pro στα αμερικανικά Apple Stores θα είναι διαθέσιμες από τις 2 Φεβρουαρίου . Αυτό θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.

Το Apple Vision Pro, το οποίο κοστίζει 3.499 δολάρια, θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στις 19 Ιανουαρίου και για αγορά στις 2 Φεβρουαρίου.