Φωτογραφίες αποκαλύπτουν ένα πρωτότυπο φορτιστή MagSafe της Apple με διαφορετικό σχεδιασμό

0


Η Apple κυκλοφορεί ήδη τον φορτιστή MagSafe, αλλά η σχεδίαση του τελικού μοντέλου δεν είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του πρώτου πρωτότυπου που χρονολογείται από το 2017. Οι φωτογραφίες αυτού του πρωτοτύπου μόλις δημοσιεύτηκαν.

Ένα πρωτότυπο του φορτιστή MagSafe

Στο X (πρώην Twitter), ο Kosutami μοιράζεται εικόνες αυτού του πρωτοτύπου του φορτιστή MagSafe της Apple που προορίζεται να είναι πιο λεπτό από το υπάρχον μοντέλο. Το προϊόν που εμφανίζεται εδώ χρονολογείται από τον Μάρτιο του 2017. Αυτό θα πρέπει να μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα iPhone, AirPods και Apple Watch. Η Apple το ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο του 2017 μαζί με το iPhone X, πριν το διακόψει τον Μάρτιο του 2019 .

Η ανάπτυξη του φορτιστή MagSafe συνεχίστηκε μετά την ακύρωση του AirPower. Το iPhone 12 ήταν η πρώτη συσκευή συμβατή με MagSafe, που κυκλοφόρησε το 2020 μαζί με μια σειρά από αξεσουάρ MagSafe της Apple.

Το πρωτότυπο που παρουσίασε το Kosutami διαθέτει διαφορετικό σχεδιασμό από αυτό που κυκλοφόρησε τελικά το 2020. Κατασκευάστηκε με το ίδιο υλικό με το κάτω μέρος ενός HomePod και προοριζόταν να είναι πιο λεπτό από το τρέχον φόρτιση MagSafe. Η διάταξη του μαγνήτη ήταν επίσης διαφορετική από αυτή που έστειλε η Apple μαζί με το iPhone 12.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !