SkynetTool AIO Bypass και με jailbreak για iOS 12 - iOS 17

0


Το SkynetTool AIO είναι μια λύση Όλα σε Ένα για το iOS που έχει σχεδιαστεί για να παρακάμπτει το iCloud ή τον κωδικό πρόσβασης, να ενεργοποιεί ένα iPhone, να αφαιρεί το Apple ID, να δημιουργεί αρχεία ενεργοποίησης και να παρακάμπτει το κλείδωμα MDM. Αναπτύχθηκε από τη Skynet, ένα αξιόπιστο όνομα στον τομέα των λύσεων iOS, αυτό το αποκλειστικό λογισμικό των Windows προσφέρει μια ολοκληρωμένη σουίτα λειτουργιών για συσκευές iOS. Το SkynetTool AIO είναι συμβατό με iOS 15, iOS 16 και iOS 17, παρέχοντας απρόσκοπτη υποστήριξη σε διάφορες συσκευές Apple.

Με την κυκλοφορία του SkynetTool All-In-One, οι χρήστες έχουν πλέον την ευκολία πρόσβασης σε όλα τα εργαλεία Skynet μέσα από ένα ενιαίο λογισμικό. Ενώ οι περισσότερες δυνατότητες στο SkynetTool AIO έχουν σχεδιαστεί ειδικά για συσκευές checkm8, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 6 έως iPhone X, λειτουργίες όπως η παράκαμψη MDM και η αφαίρεση Apple ID εκτείνονται πέρα ​​από αυτούς τους περιορισμούς, διασφαλίζοντας ευρύτερη συμβατότητα και βελτιώνοντας την εμπειρία χρήστη σε διάφορες συσκευές iOS 15 – iOS 17 .

Η δυνατότητα παράκαμψης και ενεργοποίησης του iCloud που προσφέρεται από το SkynetTool AIO περιορίζεται σε συσκευές checkm8 και δεν επεκτείνεται σε μοντέλα νεότερα από το iPhone X. Αυτό σημαίνει ότι το iPhone XS και τυχόν επόμενα μοντέλα δεν υποστηρίζονται και δεν θα υποστηρίζονται ποτέ. Αυτός ο περιορισμός πηγάζει από την εκμετάλλευση που χρησιμοποιείται για το jailbreak συσκευών, η οποία έχει διορθωθεί οριστικά, αποτρέποντας την εφαρμογή της.

Στιγμιότυπο οθόνης του SkynetTool All-in-One.

Το SkyNet είναι γνωστό για την κυκλοφορία ορισμένων εκπληκτικών και σταθερών λύσεων iCloud Bypass και Activation για συσκευές iOS. SkyNet Ultra Jailbreak Tool για iOS 15 – iOS 17, SkyNet Activator και SkyNet Hello Activator No Jailbreak. Το SkyNet Ramdisk Tool είναι ένα άλλο εργαλείο για την ενεργοποίηση (χωρίς απαίτηση jailbreak) της συσκευής με όλες τις δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου του σήματος .

Υποστηριζόμενες συσκευές

SoC Συσκευή
Α9 iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPad (2017) 5η γενιά
A9X iPad Pro (12,9 ίντσες) 1ης γενιάς, iPad Pro (9,7 ίντσες)
A10 iPhone 7 και iPhone 7 Plus, iPad (2018, 6η γενιά), iPad (2019, 7η γενιά)
Α10Χ iPad Pro 10,5” (2017), iPad Pro 12,9” 2ης γενιάς (2017)
Α11 iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X

SkynetTool All-in-One

Παρά το γεγονός ότι προωθείται ως λύση iOS 15 – iOS 17, το SkynetTool AIO περιλαμβάνει μια παράκαμψη κλειδώματος ενεργοποίησης για iOS 12 – iOS 17 και μια παράκαμψη κωδικού πρόσβασης για iOS 12 – iOS 14. Οι υπόλοιπες λειτουργίες έχουν προσαρμοστεί για iOS 15 – iOS 17, εξασφαλίζοντας υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα συσκευών.

Στιγμιότυπο οθόνης Bypass του SkynetTool All-in-One.

Το SkynetTool All-in-One δεν είναι ένα δωρεάν εργαλείο, αλλά προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες εντός λογικού εύρους τιμών ανά ενέργεια. Το λογισμικό συνοδεύεται επίσης από υποστήριξη όπου μπορείτε να λάβετε επαγγελματική βοήθεια για να ενεργοποιήσετε ή να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας. Το SkynetTool All-in-One είναι διαθέσιμο μόνο για Windows.

Παράκαμψη του κλειδώματος ενεργοποίησης iCloud

Το SkynetTool AIO παρέχει μια λύση παράκαμψης iCloud Activation Lock συμβατή με iOS 12 – iOS 17 σε συσκευές A9-A11. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν την οθόνη κλειδώματος ενεργοποίησης, παραχωρώντας πρόσβαση στην Αρχική οθόνη, με επιλογή εγκατάστασης εφαρμογών και παιχνιδιών από το App Store.

Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το εργαλείο iCloud Ramdisk, οι χρήστες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν την κάρτα SIM της συσκευής τους και να χρησιμοποιήσουν τις λειτουργίες κλήσεων και μηνυμάτων κειμένου. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι όλες οι λύσεις παράκαμψης Ramdisk iCloud, ενώ είναι αποτελεσματικές, λειτουργούν σε μη μόνιμη βάση.

Παράκαμψη κλειδωμένων συσκευών με κωδικό πρόσβασης

Το SkynetTool AIO περιλαμβάνει δύο ξεχωριστά εργαλεία παράκαμψης κωδικών πρόσβασης προσαρμοσμένα για διαφορετικές εκδόσεις iOS: ένα για iOS 12 – iOS 14 και ένα άλλο για iOS 15 – iOS 16. Η λειτουργία κωδικού πρόσβασης στο iOS χρησιμεύει ως ζωτικό μέτρο ασφάλειας, προστατεύοντας τα δεδομένα και τις προσωπικές πληροφορίες της συσκευής. Λειτουργεί ως εμπόδιο, αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στη συσκευή, τις εφαρμογές της, τα μηνύματα κ.λπ.

SkynetTool AIO Παράκαμψη οθόνης Κωδικός πρόσβασης screesnhot.

Το εργαλείο παράκαμψης κωδικού πρόσβασης από το SkyNet επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στη συσκευή χωρίς να απαιτείται γνώση του κωδικού πρόσβασης για το ξεκλείδωμα του iDevice. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι απαιτούνται ορισμένες προφυλάξεις και οδηγίες κατά τη χρήση αυτού του εργαλείου.

Παράλειψη κλειδώματος MDM

Το SkyNet MDM Bypass , ενσωματωμένο στο SkynetTool All-in-One, προσφέρει μια ισχυρή λύση για την παράκαμψη της οθόνης κλειδώματος MDM σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευών iOS, καθιστώντας την συμβατή με όλες τις συσκευές της σειράς. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να εξαλείψουν το προφίλ MDM σε συσκευές που κυμαίνονται από A6 έως A16, με iOS – iOS 17, χωρίς να απαιτείται jailbreaking. Παρέχει μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική λύση για χρήστες που θέλουν να καταργήσουν τους περιορισμούς MDM από τις συσκευές τους iOS.

Στιγμιότυπο οθόνης SkyNet MDM Bypass.

Απόκρυψη Apple ID από τις Ρυθμίσεις

Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που προσφέρονται στο SkynetTool AIO Bypass για iOS 15 - iOS 17 είναι η δυνατότητα αποσύνδεσης από το Apple ID στη συσκευή σας χωρίς να απαιτείται ο κωδικός πρόσβασης και στη συνέχεια να συνδεθείτε με άλλο Apple ID. Αυτή η δυνατότητα αποδεικνύεται πολύτιμη σε περιπτώσεις όπου οι χρήστες έχουν ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης Apple ID, παρέχοντας μια βολική λύση για να ανακτήσουν τον έλεγχο των συσκευών τους.

iOS 15 και iOS 17 jailbreak χωρίς root

Τέλος, το SkynetTool AIO περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο SkyNet Ultra Jailbreak Tool σχεδιασμένο για iOS 15, iOS 16 και iOS 17. Αυτό το εργαλείο jailbreak, που βασίζεται στην έκδοση checkra1n για Windows PC, εκμεταλλεύεται συσκευές όπως iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus , iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone X, χρησιμοποιώντας την εκμετάλλευση checkm8. Μπορείτε επίσης να διορθώσετε τα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης iTunes.

Στιγμιότυπο οθόνης του SkynetTool All-in-One Jailbreak

Για να ξεκινήσει η διαδικασία jailbreak, οι χρήστες πρέπει να συνδέσουν τις συσκευές τους σε έναν υπολογιστή. Μόλις ολοκληρωθεί επιτυχώς το jailbreak σε λειτουργία χωρίς root, το SkynetTool AIO επιτρέπει στους χρήστες να παρακάμψουν το iCloud σε συσκευές με iOS 12 – iOS 17, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση συσκευών iOS. 

 

Σύνδεσμοι λήψης SkynetTool AIO

Κάντε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του SkynetTool AIO για υπολογιστή με Windows. Ορισμένες από τις λειτουργίες απαιτούν από τους χρήστες να κάνουν jailbreak τις συσκευές τους, επομένως μπορείτε να κάνετε λήψη του SkynetTool Ultra Jailbreak για να συνεχίσετε. Με ένα μόνο κλικ, ξεκλειδώστε και διαχειριστείτε τις συσκευές σας όπως ποτέ πριν.

Κατεβάστε απο εδώ: SkynetTool AIO      


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !