Επικείμενη άφιξη του iOS 17.3.1

Εξετάζοντας τα αρχεία καταγραφής του, το MacRumors εντόπισε αρκετές συσκευές με iOS 17.3.1. Αυτό σημαίνει ότι οι υπάλληλοι της Apple με iPhone που εκτελούν αυτήν την έκδοση έχουν επισκεφτεί τον ιστότοπο για να επαληθεύσουν ότι όλα λειτουργούν σωστά. Αυτή είναι ιδιαίτερα η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε οποιοδήποτε πρόβλημα και να το διορθώσετε, προτού η τελική έκδοση της ενημέρωσης είναι διαθέσιμη στο κοινό.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα περιεχόμενα του iOS 17.3.1. Όμως είναι πολύ πιθανό να είναι μια διορθωτική ενημέρωση στο iPhone, καθώς και στο iPad με την αντίστοιχη έκδοση του iPadOS.

Για την σύγκριση, η Apple πρόσφερε το iOS 16.3.1 στο iPhone στις 13 Φεβρουαρίου 2023 . Υπήρχε το iOS 15.3.1 στις 10 Φεβρουαρίου 2022 . Μπορούμε λοιπόν να φανταστούμε ότι το iOS 17.3.1 θα φτάσει εντός των επόμενων ημερών, είτε αυτή την εβδομάδα είτε την επόμενη.

Μια άλλη ενημέρωση είναι το iOS 17.4. Προς το παρόν, είναι πιο σημαντικό και πάνω από όλα είναι ήδη διαθέσιμο σε έκδοση beta για προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές . Θα φτάσει στην τελική έκδοση στις αρχές Μαρτίου και θα είναι αξιοσημείωτο για τους Ευρωπαίους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των App Stores τρίτων . Θα υπάρχουν επίσης μεταγραφές σε πραγματικό χρόνο για την εφαρμογή Apple Podcasts , νέα Emoji και άλλα.