Αρχικά όπως γνωρίζουμε,  το Apple Vision Pro πωλείται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά σύντομα και άλλες χώρες θα έχουν το δικαίωμα να το αποκτήσουν και μία από αυτές θα είναι η Κίνα. Η κυκλοφορία στη χώρα θα πραγματοποιηθεί το αργότερο τον Μάιο, σύμφωνα με πληροφορίες που αναμεταδίδει το IT Home .

Το Apple Vision Pro αναμένεται στην Κίνα τον Απρίλιο ή τον Μάιο

Η διαδικασία εγγραφής της συσκευής στο Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας φέρεται να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ανοίγοντας το δρόμο για την κυκλοφορία του Vision Pro στη χώρα.

Φυσικά, μπορεί κανείς να φανταστεί ότι η ίδια φάση εγγραφής λαμβάνει χώρα και σε άλλες χώρες. Επομένως, δεν είναι αδύνατο η κυκλοφορία του ακουστικού μικτής πραγματικότητας να πραγματοποιηθεί και σε άλλες περιοχές και όχι μόνο στην Κίνα. Από την πλευρά του, το Bloomberg είχε αναφέρει την Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά ως τις περιοχές που έχουν δικαίωμα για κράνη σε λίγους μήνες. Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo ήρθε μαζί του σε αυτό το σημείο, ανακοινώνοντας τη διεθνή διαθεσιμότητα πριν από το WWDC 2024 τον Ιούνιο.

Ένα μεγάλο ερώτημα θα είναι ποια θα είναι η τιμή σε μας. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Apple Vision Pro ξεκινά από 3.499 $. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τιμή χωρίς ΦΠΑ. Αν λάβουμε υπόψη την ισοτιμία ευρώ/δολαρίου και προσθέσουμε τον  ΦΠΑ, θα πρέπει να πλησιάσουμε τα 4.000 ευρώ ως τιμή εκκίνησης.