Μια αναδιπλούμενη συσκευή, αλλά όχι ένα iPhone για αρχή

Με βάση τις πηγές γραμμής παραγωγής, η Digitimes ισχυρίζεται ότι η Apple αναπτύσσει το πρώτο της αναδιπλούμενο προϊόν εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια. Θα πρέπει να είναι μια συσκευή λίγο μεγαλύτερη από ένα iPhone, που ενσωματώνει περισσότερο ένα tablet ή κάποιο φορητό υπολογιστή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι προσπάθειες σχεδιασμού για τη συσκευή συγκλίνουν πριν από τα σχέδια μαζικής παραγωγής.

Δεδομένου ότι οι μηχανισμοί των μεντεσέδων για αναδιπλούμενες συσκευές έχουν γίνει όλο και πιο προηγμένοι τα τελευταία χρόνια, το κύριο πρόβλημα για την αναδιπλούμενη οθόνη της Apple θα ήταν η ανάπτυξη ενός μοντέλου που να ανταποκρίνεται στις ποιοτικές απαιτήσεις της.  Το Digitimes διευκρινίζει ότι η φημολογούμενη της ανάπτυξης πτυσσόμενων οθονών της Samsung από την Apple και η εσωτερική αναδιοργάνωση με στόχο τη μετακίνηση των μηχανικών του Vision Pro στο έργο της πτυσσόμενης συσκευής δεν είναι αντιφατικά μέτρα, καθώς η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προτεραιότητα στην ποιότητα.

Μέχρι σήμερα, πολλά υποκαταστήματα της Apple λέγεται ότι εργάζονται σε αναδιπλούμενα προϊόντα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει μόνο μία κατηγορία προϊόντων. Οι φήμες έχουν ήδη αναφέρει  για ένα iPhone , iPad και ακόμη και αναδιπλούμενα MacBook . Το πρώτο αναδιπλούμενο προϊόν της Apple δεν θα έφτανε μέχρι το 2025 το νωρίτερο.