Αρκετοί χρήστες με iPhone 15 παραπονιούνται για προβλήματα με το Bluetooth από την κυκλοφορία του περασμένου έτους. Αυτό εξακολουθεί να είναι σχετικό, παρά τις ενημερώσεις στο iOS 17. Το πιο πρόσφατο είναι το iOS 17.3.1 .

Ένα σφάλμα με το iPhone 15 και το Bluetooth

Τα προβλήματα Bluetooth με το iPhone 15 αναφέρονται ιδιαίτερα στα φόρουμ της Apple , με ένα νήμα να τρέχει σε περισσότερες από 42 σελίδες γεμάτες με σχόλια χρηστών. Αναφέρουν προβλήματα όταν πρόκειται για τη σύνδεση του iPhone με ασύρματα ακουστικά/ακουστικά, συστήματα ήχου αυτοκινήτου και άλλα μέσα.

«Έχω προβλήματα με την απώλεια σύνδεσης Bluetooth στο αυτοκίνητό μου και τα AirPods Pro από τότε που έκανα αναβάθμιση στο iPhone 15 Pro Max », έγραψε ένας χρήστης. «Έκανα αναβάθμιση από iPhone 15 Plus σε iPhone 15 Pro Max. Έχω τρομερές συνδέσεις Bluetooth. Το Bluetooth του αυτοκινήτου λειτουργεί καλά. Αλλά στα AirPods Max και στο Beats Studio Buds μου, η μουσική μου διακόπτεται και επανασυνδέεται και οι κλήσεις διακόπτονται μετά από 5-10 λεπτά. Έκανα όλες τις επαναφορές , αλλά δεν λειτουργεί τίποτα, λέει άλλο άτομο.

Πρόβλημα λογισμικού ή υλικού; Ορισμένοι χρήστες εξηγούν ότι η μόνη λύση για να επιστρέψετε στην κανονική χρήση ήταν να ανταλλάξετε το iPhone 15 με την Apple για να ξεκινήσετε με ένα διαφορετικό μοντέλο.

Όπως συμβαίνει συχνά, η Apple παραμένει πολύ ασαφής στο θέμα. Οι πελάτες έχουν ενημερωθεί ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί με μια ενημέρωση iOS 17, αλλά η εν λόγω ενημέρωση δεν είναι ακόμα εδώ, πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία.