Η Apple ετοιμάζει το iPhone SE 4 και νέα renders που κυκλοφόρησαν σήμερα αποκαλύπτουν τη συνολική σχεδίαση του smartphone. Προέρχονται από το 91mobiles και βασίζονται στα σχηματικά που χρησιμοποιούνται στα εργοστάσια των προμηθευτών.

Μια προεπισκόπηση του iPhone SE τέταρτης γενιάς

Το iPhone SE 4 είναι πολύ έντονα εμπνευσμένο από το iPhone 14. Το κουμπί Home έχει εξαφανιστεί σε σύγκριση με το υπάρχον μοντέλο και υπάρχει η εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης για να φιλοξενήσει τους απαραίτητους αισθητήρες για το Face ID. Υπάρχει επίσης μια αλλαγή στις άκρες που γίνονται επίπεδες, όπου είναι στρογγυλεμένες αυτήν τη στιγμή. Από την άλλη, υπάρχει η θύρα USB-C που αντικαθιστά τη θύρα Lightning και ακόμα βρίσκουμε έναν μόνο αισθητήρα φωτογραφίας στο πίσω μέρος. 

Μια άλλη αλλαγή είναι η οθόνη, τόσο σε επίπεδο τεχνολογίας όσο και σε μέγεθος. Το iPhone SE 4 ανακοινώνεται ότι θα έχει οθόνη OLED 6,1 ιντσών, όπου η υπάρχουσα γενιά διαθέτει οθόνη LCD 4,7 ιντσών. 

Η πληροφορίες της ημέρας μας επιτρέπει να έχουμε και τις διαστάσεις. Το iPhone SE 4 ανακοινώνεται ότι είναι 147,7 x 71,5 x 7,7 mm. Αυτό είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το iPhone 14. Συγκριτικά, το τρέχον iPhone SE είναι 138,4 x 67,3 x 7,3 mm. 

Μια προηγούμενη διαρροή πρότεινε την παρουσία του κουμπιού Action, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο iPhone 15 Pro. Αλλά οι σημερινές αποδόσεις δεν δείχνουν το αριστερό άκρο του smartphone όπου υπάρχει συνήθως το κουμπί Action.

Πότε θα δούμε το iPhone SE 4; Θα πρέπει ακόμα να περιμένουμε, καθώς η κυκλοφορία δεν θα γινόταν πριν από το 2025 .