Ψεύτικα AirPods με οθόνη αφής OLED εμφανίζονται στην Κίνα

0


Γνωρίζαμε ήδη για τα πλαστά προϊόντα απομίμησης της Apple, αλλά τώρα κάνουμε ένα βήμα μπροστά με τα AirPods των οποίων η θήκη φόρτισης διαθέτει οθόνη αφής OLED. Περνάμε ένα ορόσημο γιατί αυτό είναι η έμπνευση όχι ενός υπάρχοντος προϊόντος… αλλά μιας πατέντας της Apple .

Το 2021, η Apple απέκτησε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που επιτρέπει μια οθόνη με χειριστήρια. Ο κατασκευαστής σχεδίαζε να ελέγχει το Apple Music μέσω της θήκης χρησιμοποιώντας μια χωρητική οθόνη αφής με γραφική διεπαφή, επιτρέποντας στον χρήστη να διαχειρίζεται την αναπαραγωγή ήχου, να ρυθμίζει την ένταση, τα αγαπημένα τραγούδια και να αλληλεπιδρά με τους τρόπους μουσικής άλλων ανθρώπων χωρίς απαραίτητα να κοιτάζει τη θήκη για να το κάνει. Η Apple μοιράστηκε επίσης την ιδέα ότι η υπόθεση ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες χειρονομίες, όπως πατήματα και σάρωση για πλοήγηση στο περιεχόμενο στην οθόνη και κλήση της Siri. 

Τώρα, οι φωτογραφίες και ένα βίντεο δείχνουν το ισοδύναμο της θήκης φόρτισης της πατέντας, εκτός από το ότι είναι ένα knockoff και όχι ένα μοντέλο της Apple. Ενεργοποιείται όταν ανοίγει η θήκη, η οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν επιλογές ελέγχου θορύβου, να έχουν τη λειτουργία «Εύρεση» για ακουστικά, να επιλέξουν προεπιλογές ισοσταθμιστή και να κλειδώσουν την οθόνη. Η οθόνη δείχνει επίσης το επίπεδο μπαταρίας κάθε AirPod, την τρέχουσα ώρα και τη συνδεσιμότητα Bluetooth.

Δεν υπάρχουν ακομη πληροφορίες για την τιμή αυτών των AirPods με θήκη με οθόνη αφής OLED. Σε κάθε περίπτωση όμως θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η Apple θα προσφέρει ένα «πραγματικό» κουτί με οθόνη, όπως έδειξε η πατέντα της. Αλλά καμία φήμη δεν προτείνει τέτοιο σχέδιο, τουλάχιστον προς το παρόν.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !