Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.3.1 στις 8 Φεβρουαρίου . Αυτή είναι μια μικρή ενημέρωση από μόνη της, ορίστε τι ανακοινώθηκε στην κυκλοφορία:

Αυτή η ενημέρωση παρέχει επιδιορθώσεις για το iPhone σας, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων ζητημάτων: Κατά την πληκτρολόγηση, το κείμενο μπορεί να αντιγραφεί ή να επικαλύπτεται με απροσδόκητους τρόπους.

Μέχρι σήμερα, η μόνη έκδοση που έχει υπογραφεί για συσκευές συμβατές με iOS 17 είναι το iOS 17.4. Είναι λοιπόν δυνατή η εγκατάσταση του χωρίς πρόβλημα. Κυκλοφόρησε στις 5 Μαρτίου και προορίζεται να είναι μια αρκετά σημαντική ενημέρωση, ειδικά για χρήστες σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πράγματι, αυτή η ενημέρωση συμμορφώνεται με το DMA, το οποίο περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά: sideloading/App Store από τρίτους , άνοιγμα του τσιπ NFC στο iPhone , δυνατότητα για τα προγράμματα περιήγησης Διαδικτύου να χρησιμοποιούν μια μηχανή απόδοσης διαφορετική από το WebKit και πολλά άλλα. Σημειώστε επίσης την προσθήκη νέων Emoji , καθώς και μεταγραφή σε πραγματικό χρόνο για podcast για να έχετε το κείμενο.

Η επόμενη "μεγάλη" ενημέρωση θα είναι το iOS 17.5, αλλά η Apple δεν προσφέρει ακόμη κάποια beta.