Η εφαρμογή Apple Sports λαμβάνει την πρώτη της ενημέρωση για να προσθέσει μπέιζμπολ και πολλά άλλα

0

Η εφαρμογή Apple Sport έλαβε την πρώτη της ενημέρωση σήμερα με την προσθήκη κάποιου περιεχομένου. Βρίσκουμε τα δεδομένα για το μπέιζμπολ με το Major League Baseball (MLB) και το πρωτάθλημα μπάσκετ NCAA.

Ακολουθούν οι σημειώσεις ενημέρωσης 1.1 της Apple για την εφαρμογή Apple Sports:

  • Έτοιμοι για την τρέλα του Μαρτίου; Ακολουθήστε τα πρωταθλήματα μπάσκετ γυναικών και ανδρών NCAA και λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο.
  • Από την Ημέρα έναρξης και καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, βυθιστείτε στον κόσμο του MLB και ακολουθήστε τις αγαπημένες σας ομάδες με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, προβλέψεις, επίσημες στιγμές και πολλά άλλα.
  • Τα τελικά αποτελέσματα ταξινομούνται πλέον ανά πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι η εφαρμογή έκανε το ντεμπούτο της στις 21 Φεβρουαρίου . Όπως υποδηλώνει το όνομα, εστιάζει στον αθλητισμό. Επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ζωντανά σκορ, καθώς και ορισμένα χαρακτηριστικά των αγώνων. Ο χρήστης μπορεί, αν θέλει, να ακολουθήσει τις αγαπημένες του ομάδες για γρήγορη πρόσβαση.

Μέχρι τώρα, η Apple Sports προσέφερε Ligue 1, MLS, MLB, NBA, WNBA, Premier League, NCAA Basketball και άλλες διοργανώσεις. Σήμερα προστίθεται το MLB για το μπέιζμπολ, όπως και το πρωτάθλημα μπάσκετ του NCAA.

Δυστυχώς, η Apple δεν εκμεταλλεύτηκε την ενημέρωση για να προσφέρει την εφαρμογή και σε νέες χώρες. Παραμένει περιορισμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !