Η Apple θα ανακοινώσει τα νέα iPad Pro, iPad Air και MacBook Air M3 σε λίγες εβδομάδες, αλλά δεν έχει προγραμματιστεί κεντρική ομιλία σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg . Πρέπει λοιπόν να περιμένουμε μια απλή παρουσίαση με δελτίο τύπου?

Δεν υπάρχει βασική εκδήλωση για τους νέους Mac και τα iPad

Το δελτίο τύπου θα συνεχίσει να συνοδεύεται από πολλά βίντεο και μια ολόκληρη καμπάνια μάρκετινγκ. Αλλά δεν πρέπει να περιμένετε μια μεγάλη παρουσίαση όπως συμβαίνει μερικές φορές.

Από την άλλη, ο Gurman λέει ότι τα νέα iPad και Mac θα πρέπει να κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Μέχρι τώρα μιλούσε για άφιξη στα τέλη Μαρτίου. Προσθέτει ότι η Apple σχεδιάζει μια «ειδική κυκλοφορία» του iOS 17.4 για την υποστήριξη νέων προϊόντων.

Αν γίνουν πιστευτές φήμες και άλλες διαρροές , η Apple θα ανακοινώσει δύο νέα iPad Pro με την ιδιαιτερότητα να διαθέτουν οθόνη OLED. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά σε tablet Apple. Θα υπάρχει επίσης το τσιπ M3 για τροφοδοσία. Αυτό υπάρχει ήδη σε αρκετούς Mac . Από την πλευρά των αξεσουάρ, η Apple σχεδιάζει ένα νέο Magic Keyboard.

Θα υπάρξει επίσης το λανσάρισμα του νέου iPad Airs. Μία από τις ιδιαιτερότητες φέτος είναι ότι η Apple θα προσφέρει δύο μεγέθη οθόνης, με ένα μοντέλο 10,9 ιντσών και ένα νέο 12,9 ιντσών. Όσον αφορά την απόδοση, θα πρέπει να περιμένει κανείς το τσιπ M2. Και για αξεσουάρ, προφανώς θα υπήρχε ένα νέο Apple Pencil.

Τέλος, υπάρχουν τα νέα MacBook Air 13 και 15 ιντσών. Προς το παρόν, δεν πρέπει να περιμένουμε πολλές αλλαγές σε σχέση με την τρέχουσα σειρά, εκτός από την παρουσία του τσιπ M3.