Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες νέες δυνατότητες με το iOS 17.4.1 και η Apple έχει απλώς διορθώσει αρκετά σφάλματα. Ωστόσο, η ακριβής λίστα των διορθώσεων δεν αποκαλύπτεται. Τουλάχιστον ένα σφάλμα είχε εντοπιστεί με το iOS 17.4, δηλαδή ότι ορισμένα iPad δεν μπορούσαν πλέον να σαρώσουν κωδικούς QR . Είναι πιθανό η ενημέρωση που είναι διαθέσιμη σήμερα να διορθώσει αυτό το πρόβλημα.

Ακολουθούν οι σημειώσεις της Apple: "Αυτή η ενημέρωση παρέχει σημαντικές διορθώσεις και βελτιώσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια και συνιστάται για όλους τους χρήστες . "

Για λήψη του iOS 17.4.1, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εγκατάσταση. Το βάρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή σας.

Υπενθυμίζουμε ότι το iOS 17.4 ήταν ιδιαίτερα μια μεγάλη ενημέρωση για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδιαίτερα με την υποστήριξη τρίτων App Stores για εγκατάσταση εφαρμογών χωρίς να περάσουν από το Apple App Store. Σήμερα, πρέπει να αρκεστούμε σε μια διορθωτική ενημέρωση.

Ταυτόχρονα, η Apple προσφέρει iOS 16.7.7 (build 20H330) για συσκευές που δεν μπορούν να εγκαταστήσουν το iOS 17. Και εδώ, η ενημέρωση διορθώνει σφάλματα. Και στο Apple Vision Pro, βρίσκουμε το visionOS 1.1.1 (κατασκευή 21O224). Για άλλη μια φορά, αυτή η έκδοση διορθώνει σφάλματα χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.