Στο αριστερό άκρο, το κουμπί Action – το οποίο έκανε το ντεμπούτο του με το iPhone 15 Pro – εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά είναι λίγο μεγαλύτερο. Πλησιάζουμε πιο κοντά στο μήκος των κουμπιών έντασης που βρίσκονται ακριβώς από κάτω. Φαίνεται επίσης λίγο ευρύτερο.

Όσο για το δεξί άκρο, υπάρχει το νέο κουμπί Capture για το οποίο έχει ήδη γίνει λόγος στις φήμες . Βρίσκεται στο κάτω μέρος της φέτας. Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο σε αυτό το σημείο στο iPhone 15 Pro, οπότε η Apple μπορεί να γεμίσει αυτό το σημείο με τον διάδοχο. Από την άλλη πλευρά, τα αμερικανικά iPhone έχουν μια ενότητα αφιερωμένη στο χιλιοστό 5G. Επομένως, η Apple θα το μετακινήσει για να το τοποθετήσει στην αριστερή άκρη. 


Υπενθυμίζουμε ότι το κουμπί Capture θα είναι μηχανικό και όχι χωρητικό, αλλά θα αντιδρά στην πίεση και το άγγιγμα. Θα μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση σύροντας από αριστερά προς τα δεξιά στο κουμπί, να εστιάσετε πατώντας ελαφρά και να ενεργοποιήσετε την εγγραφή βίντεο πατώντας πιο έντονα.

Αρκετές αλλαγές θα δουν το φως της δημοσιότητας με τα iPhone 16 Pro και Pro Max, ιδιαίτερα όσον αφορά την οθόνη αφού θα έχουν αντίστοιχα πάνελ 6,3 και 6,9 ιντσών . Συγκριτικά, τα iPhone 15 Pro και Pro Max έχουν οθόνες 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών.