Το νέο MacBook Air με τσιπ M3 είναι διαθέσιμο στο Amazon

0


Καλά τα νέα για όλους τους χρήστες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το ολοκαίνουργιο MacBook Air 13 και 15 ιντσών με το τσιπ M3 ενσωματωμένο.

Η Apple παρουσίασε αυτόν τον υπολογιστή στις 4 Μαρτίου 2024 και σήμερα μπορεί να αγοραστεί στο Amazon με αποστολές από τις 8 Μαρτίου.

Η αγορά τους στο Amazon μπορεί να είναι πιο βολική επειδή:

  1. Η Amazon προσφέρει μια εγγύηση επιστροφής που είναι απλούστερη και πιο γρήγορη στην άσκηση, επομένως εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή μετανιώνετε, μπορείτε να επιστρέψετε τον υπολογιστή για πλήρη επιστροφή χρημάτων.
  2. Είναι δυνατή η επιστροφή εντός 30 ημερών αντί για 14
  3. Από αύριο η Amazon θα σας επιτρέψει να πληρώσετε τον υπολογιστή σας σε 5 μηνιαίες δόσεις , χωρίς άτοκη χρηματοδότηση και χωρίς επιπλέον κόστος. Απλά ολόκληρο το ποσό χωρίζεται σε 5 ίσα μέρη , η πρώτη δόση θα καταβληθεί αμέσως και οι επόμενες 4 θα αποσυρθούν αυτόματα από την πιστωτική κάρτα μετά από 30, 60, 90 και 120 ημέρες. Τίποτα πιο απλό. Θα πληρώνετε 269,80 € το μήνα για το βασικό μοντέλο για 5 μήνες = 1349 € συνολικά, ακριβώς την ίδια τιμή με μια αγορά με άμεση εξόφληση στο ακέραιο. Η πληρωμή σε 5 δόσεις εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιείτε στο Amazon και ενδέχεται να μην εμφανίζεται σε όλους τους χρήστες.

Αγοράστε MacBook Air 13 ιντσών με τσιπ M3

Παρακάτω είναι οι άμεσοι σύνδεσμοι για την αγορά κάθε μοντέλου MacBook Air M3 13 ιντσών:

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !