Ανακοινώνουμε το Setapp Mobile στο iOS

Το MacPaw προσφέρει ήδη το Setapp σε Mac και είναι μια συνδρομή που δίνει πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές. Μια παρόμοια εμπειρία θα δει το φως της δημοσιότητας στο iPhone με iOS 17.4.

Μια beta έκδοση του Setapp Mobile θα είναι διαθέσιμη τον Απρίλιο. Αυτό το App Store τρίτου μέρους θα καλύπτει πολλές διαφορετικές κατηγορίες. Θα διαθέτει μια προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων θαυμαστών από τον κατάλογο Setapp . Αναλυτικά, το MacPaw υποδεικνύει:

  • Παραγωγικότητα και Εργαλεία Επιχειρήσεων : Βελτιώστε την αποτελεσματικότητά σας με εργαλεία για να διαχειριστείτε το πρόγραμμά σας, να παραμείνετε σε καλό δρόμο, να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας στο Διαδίκτυο και πολλά άλλα.
  • Λογισμικό δημιουργίας και σχεδίασης : Ξεκλειδώστε τις δημιουργικές σας δυνατότητες με διαισθητικά εργαλεία σχεδιασμένα για κινούμενα σχέδια φωτογραφιών, δημιουργία εγγράφων και πολλά άλλα.
  • Τρόπος ζωής και παραγωγικότητα : Βελτιώστε την καθημερινότητά σας με εφαρμογές που σας βοηθούν να διαμορφώσετε καλύτερες συνήθειες, να μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις σημειώσεις και τις ιδέες σας.
  • Βοηθητικές εφαρμογές : Κάντε τις καθημερινές σας εργασίες πιο εύκολες με εφαρμογές που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε εύκολα αρχεία, να παρακολουθείτε τις δαπάνες σας και να βελτιστοποιείτε τη διαδικασία οργάνωσης των ιδεών σας.
  • Εξειδικευμένα επαγγελματικά εργαλεία : Χρησιμοποιήστε προηγμένες εφαρμογές σχεδιασμένες για την αναζήτηση λεπτομερών εγγράφων, τη διαχείριση ολόκληρων βάσεων δεδομένων και πολλά άλλα.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η Apple επιβάλλει αυστηρούς κανόνες με τα App Stores τρίτων στο iPhone. Συγκεκριμένα, υπάρχουν χρεώσεις για τους προγραμματιστές, με κόστος 0,50€ ανά χρήστη και ανά εγκατάσταση εφαρμογής. Επομένως, το MacPaw θα δημιουργήσει μια συνδρομή στο κατάστημά του τρίτου μέρους για να καλύψει το κόστος και να επιτρέψει στους χρήστες να κατεβάσουν πολλές εφαρμογές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εγγραφούν στη λίστα αναμονής του MacPaw . Επίσης, η ομάδα καλεί τους προγραμματιστές να συμμετάσχουν στην περιπέτεια για να προσφέρουν τις εφαρμογές τους στο Setapp Mobile.