Το AirPods Lite θα κυκλοφορήσει φέτος

0

Αν ψάχνετε για φθηνότερα ασύρματα ακουστικά Apple, ίσως βρείτε αυτό που ψάχνετε με τα AirPods Lite. Η Apple θα λανσάρει το νέο της ζευγάρι ακουστικών φέτος με χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με τα υπάρχοντα μοντέλα.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Jeff Pu, η θυγατρική της Foxconn θα είναι ένας από τους προμηθευτές του AirPods Lite, με την παραγωγή και το μάρκετινγκ να αναμένεται να πραγματοποιηθούν το 2024. Η Foxconn θα αυξήσει τη συναρμολόγηση των AirPods σε ένα εργοστάσιο στην Ινδία το τέταρτο τρίμηνο.

Είναι πιθανό τα ακουστικά που αναφέρονται εδώ να συνδέονται με ένα από τα ζευγάρια AirPods 4. Στην πραγματικότητα, η Apple θα προσφέρει δύο εκδόσεις των AirPods 4 φέτος . Θα υπάρχει ένα τυπικό μοντέλο στη μία πλευρά και ένα βελτιωμένο μοντέλο από την άλλη, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για ενεργή μείωση θορύβου. Θα μπορούσε επομένως το πρώτο ζεύγος να αντιστοιχεί στο AirPods Lite. Μια προηγούμενη φήμη ανέφερε την τιμή των 99 δολαρίων. Συγκριτικά, τα AirPods 3 κοστίζουν 169 δολάρια (199 ευρώ και ακόμη και 179 ευρώ στο Amazon ).

Και τα δύο μοντέλα AirPods 4 αναμένεται να διαθέτουν νέο σχεδιασμό και θήκη φόρτισης με USB-C, αλλά μόνο μια πιο premium παραλλαγή θα υποστηρίζει λειτουργίες όπως η ενεργή μείωση θορύβου.

Ο αναλυτής προσθέτει ότι τα AirPods Max 2 εξακολουθούν να προγραμματίζονται για το 2024. Προηγούμενες φήμες αποκάλυψαν ότι θα έπρεπε να είναι μια μικρή αναβάθμιση, με τη θύρα USB-C ως νέο χαρακτηριστικό. Νέα χρώματα εξετάζονται και για τν εμφάνιση τους.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !