Η Apple έστειλε προσκλήσεις για μια κεντρική ομιλία στις 7 Μαΐου 2024 με τίτλο "Let Loose". Αυτη θα πραγματοποιηθεί στις 4 μ.μ. και είναι μια αλλαγή από το συνηθισμένο όπου τα συνέδρια γίνονται στις 7 μ.μ.

Μια βασική ομιλία της Apple στις 7 Μαΐου για iPad

Αυτή η κεντρική ομιλία θα πρέπει κανονικά να είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τα νέα iPad Pro και iPad Air που εχουν γίνει ήδη αρκετές αναφορές για αυτά.

Η μεγάλη αλλαγή για το iPad Pro θα αφορά το πάνελ του αφού θα βρούμε οθόνη OLED . Αυτό θα είναι το πρώτο tablet της Apple που θα έχει τέτοια οθόνη. Κάτω από την κουκούλα θα πρέπει να έχουμε το τσιπ M3 που βρίσκεται ήδη σε ορισμένους Mac. 

Όσον αφορά το iPad Air 6, η Apple πρέπει να προσφέρει δύο μορφές με μία των 10,9 ιντσών και μία νέα των 12,9 ιντσών. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το iPad Air θα έχει το δικαίωμα σε δύο μεγέθη οθόνης. Ακόμα στο θέμα του πάνελ, το μοντέλο 12,9 ιντσών θα δικαιούται οθόνη Mini-LED , όπου η παραλλαγή των 10,9 ιντσών θα παραμείνει με LCD. Όσον αφορά την απόδοση, θα πρέπει να περιμένει κανείς το τσιπ M2.

Καινούργια αξεσουάρ επίσης

Και σύμφωνα με το προσκλητήριο, θα υπάρχει ένα νέο Apple Pencil. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, γνωρίζοντας ότι οι φήμες είχαν αναφέρει για άλλη μια φορά την παρουσία νέων αξεσουάρ. Η πρόσκληση τυχαίνει να δείχνει ένα χέρι με ένα Apple Pencil.

Οι πληροφορίες για αυτό είναι μάλλον ελαφριές ως έχουν μέχρι τώρα. Θα βρίσκαμε υποστήριξη πίεσης για την εκτέλεση ορισμένων εργασιών και ενδεχομένως υποστήριξη για το Apple Vision Pro . Από την άλλη πλευρά, μια προηγούμενη διαρροή έδειξε ότι ένα νέο Magic Keyboard θα δει το φως της δημοσιότητας με σώμα από αλουμίνιο, μεγαλύτερο touchpad και άλλες βελτιώσεις στο σχεδιασμό.

Η Apple δηλώνει ότι η βασική της ομιλία "Let Loose" στις 7 Μαΐου 2024 μπορεί να παρακολουθηθεί στο apple.com , στο Apple TV και στο YouTube.