Η Huawei θα προσφέρει το Watch Fit 3 και αυτό το έξυπνο ρολόι είναι ένα αντίγραφο του Apple Watch οπτικά. Ο σχεδιασμός των smartwatches διαφέρει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, ειδικά στον κόσμο του Wear OS (το λειτουργικό σύστημα της Google ανταγωνίζεται το watchOS), αλλά το επόμενο μοντέλο της Huawei εμπνέεται σαφώς από τον ηγέτη της αγοράς.

Οι εικόνες του Huawei Watch Fit 3 κοινοποιήθηκαν από τον Roland Quandt στο X (πρώην Twitter) πριν από την κυκλοφορία του ρολογιού. Έχει τετράγωνο σχήμα με λεπτές άκρες, στρογγυλεμένες γωνίες και δύο κουμπιά στη δεξιά πλευρά — μια περιστρεφόμενη κορώνα και ένα φυσικό κουμπί. Διαθέτει επίσης λουράκι που συνδέεται εύκολα. Αυτό δεν σας θυμίζει κάποιο άλλο προϊόν;

Η σειρά Watch Fit της Huawei επικεντρώνεται περισσότερο στην παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης παρά στις εργασίες ενός παραδοσιακού smartwatch. Λειτουργεί με μια απογυμνωμένη έκδοση του HarmonyOS που υποστηρίζει επιλεγμένες εφαρμογές, παρακολούθηση φυσικής κατάστασης και ύπνου και ροή ειδοποιήσεων και κλήσεων από το τηλέφωνό σας. Το Huawei Watch Fit 2 υποστηρίζεται ότι διαρκεί έως και 10 ημέρες με πλήρη φόρτιση.

Δεν υπάρχουν ακόμη ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασης του Huawei Watch Fit 3.