Ο Ken Segall ήταν ο δημιουργικός διευθυντής της διαφημιστικής εταιρείας που επέλεξε ο Steve Jobs για να εργαστεί πρώτα για το NeXT και μετά για την Apple. Κατείχε τη θέση αυτή για 12 χρόνια. Ήταν κυρίως ο δημιουργικός διευθυντής της καμπάνιας Think Different της Apple. Στη συνέχεια, το 1998, η Apple δούλευε σε έναν υπολογιστή με ημιδιαφανή σχεδίαση. Εσωτερικά, η Apple αναφέρθηκε στη συσκευή ως MacMan. Ο Ken Segall ενθάρρυνε την Apple να χρησιμοποιήσει το πρόθεμα i για να τονίσει την τότε νέα συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο που προσέφερε η συσκευή. Αυτή η συσκευή όπως και έγινε,  κυκλοφόρησε στην αγορά με το όνομα iMac.

Ακολούθησαν και άλλα προϊόντα με τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των iPod, iPhone και iPad. Το Apple TV δεν ονομάστηκε iTV, αλλά αυτό οφείλεται πιθανώς στο ότι το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ονομάζεται ήδη ITV.

Σήμερα, ο Ken Segall καλεί την Apple να εγκαταλείψει εντελώς το πρόθεμα i στο όνομα των προϊόντων της όπως λέει στο Wired :

Το «ι» πρέπει να εξαφανιστεί απο τα προϊόντα. Δεν έχει πλέον κανένα νόημα. Φυσικά, ο Steve Jobs δημιούργησε την Apple γύρω από αυτό το πρόθεμα, αλλά να θυμάστε ότι το "i" ήταν πάντα μια υπο-μάρκα. Ορισμένοι ειδικοί του μάρκετινγκ θα μπορούσαν να πουν ότι η Apple θα ήταν τρελή να απορρίψει το πρόθεμα - που εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστά σε μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες όλων των εποχών - αλλά δεν μπορεί να προστατευτεί και για πάρα πολύ καιρό, αφού υπάρχουν εταιρείες με σύνδεση στο Διαδίκτυο σε αντικείμενα που ξεκινούν με "i", και αυτό είναι ένα πρόβλημα για την Apple, γνωστή για την καινοτομία της.

Το δημιουργικό προτείνει σιωπηρά ότι το iPhone πρέπει να αλλάξει το όνομά του σε Apple Phone. Αλλά η αλλαγή μιας τέτοιας ετικέτας σήμερα δεν θα ήταν απαραίτητα μια ενδιαφέρουσα επιλογή.