Δείτε τι λέει η Apple στις σημειώσεις του App Store:

Το Shazam υποστηρίζει τώρα τις Ζωντανές Δραστηριότητες για να σας κρατά ενήμερους όταν αναζητάτε μουσική στο παρασκήνιο. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν εκτελείτε πολλαπλές εργασίες ή αναγνωρίζετε τραγούδια σε άλλες εφαρμογές.

Αυτή είναι η δεύτερη «μεγάλη» ενημέρωση της χρονιάς για το Shazam στο iOS. Η προηγούμενη χρονολογείται από τον Ιανουάριο , όταν η εφαρμογή έκανε δυνατή την αναγνώριση μουσικής όταν έχετε τα ακουστικά/ακουστικά σας. Υπήρξε επίσης μια ενημέρωση τον Μάρτιο στα ρολόγια Wear OS. Η εφαρμογή έχει γίνει αυτόνομη, χωρίς να βασίζεται πλέον αποκλειστικά στην αντίστοιχη εφαρμογή σε smartphone Android.

Η Apple αγόρασε το Shazam τον Δεκέμβριο του 2017 για 400 εκατομμύρια δολάρια. Μόλις τον Σεπτέμβριο του 2018 επικυρώθηκε η συναλλαγή . Οι χρήστες των προϊόντων της Apple έχουν έκτοτε καλύτερη ενσωμάτωση με αυτό το εργαλείο, το οποίο σας επιτρέπει να γνωρίζετε τον τίτλο της μουσικής απλώς ακούγοντάς την για λίγα δευτερόλεπτα. Υπάρχει συγκεκριμένα και ένα ειδικό κουμπί στο κέντρο ελέγχου στο iOS, καθώς και πρόσβαση μέσω Siri σε iPhone, iPad και Mac.

Το Shazam είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη στο App Store