Η Apple ζητά συγγνώμη για τη διαφήμιση του iPad Pro μετά από μεγάλη κριτική

0


Η Apple ζήτησε σήμερα συγγνώμη για την "Crush", τη διαφήμισή της για το iPad Pro M4 που έχει γίνει αντικείμενο ευρείας κριτικής από τότε που προβλήθηκε . Η εταιρεία κατηγορείται ότι κατέστρεψε την ανθρώπινη δημιουργικότητα για να προωθήσει το tablet της.

Στη διαφήμιση, ένας μετρονόμος, κουτιά με μπογιές, ένα πιάνο, ένα τζουκ μποξ, μια κούκλα, ένα γλυπτό, κάμερες, βιβλία και πολλά άλλα αντικείμενα συνθλίβονται σιγά σιγά από μια τεράστια υδραυλική πρέσα. Στη συνέχεια, ανεβαίνει για να αποκαλύψει, στη θέση τους, ένα iPad Pro με το τσιπ M4. Όλα υπό τον ήχο του τραγουδιού All I Ever Need is You των Sonny & Cher.

Έχουν προκύψει διάφορες κριτικές, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Βρετανού ηθοποιού Hugh Grant που δηλώνει : «Η καταστροφή της ανθρώπινης εμπειρίας. Ευγενική προσφορά της Silicon Valley » . Από την πλευρά του, ο Ed Solomon, ο σεναριογράφος του Men in Black , είπε : «Ποιος χρειάζεται την ανθρώπινη ζωή και όλα όσα την κάνουν να αξίζει να τη ζεις; Βυθιστείτε σε αυτό το ψηφιακό προσομοιότυπο και δώστε μας την ψυχή σας. Με εκτίμηση, Apple 

   

Συγγνώμη της Apple για τη διαφήμισή της "Crush".

Δεδομένης της κατάστασης που αρχίζει να απογειώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Tor Myhren, αντιπρόεδρος επικοινωνιών μάρκετινγκ της Apple, είπε στο AdAge :

Στην Apple, η δημιουργικότητα είναι μέρος του DNA μας και είναι απίστευτα σημαντικό για εμάς να κατασκευάζουμε προϊόντα που βοηθούν τους δημιουργικούς σε όλο τον κόσμο να ευδοκιμήσουν. Στόχος μας είναι να γιορτάζουμε πάντα τους αμέτρητους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι εκφράζονται και ζωντανεύουν τις ιδέες τους μέσω του iPad. Χάσαμε το νόημα με αυτό το βίντεο και λυπούμαστε.

Πέρα από τη δικαιολογία, η Apple ανακοινώνει ότι αποσύρει την τηλεοπτική διαφημιστική της καμπάνια. Από την άλλη, το βίντεο είναι ακόμα διαθέσιμο στο κανάλι του στο YouTube, καθώς και στον λογαριασμό X του Tim Cook (πρώην Twitter).


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !