Η Apple αποφάσισε να μην περιλαμβάνει πλέον τα διάσημα αυτοκόλλητά της στο κουτί των νέων iPad Pro και iPad Air που ανακοινώθηκαν χθες κατά τη διάρκεια μιας κεντρικής ομιλίας.

Οι ομάδες του Apple Store έλαβαν ένα σημείωμα που ανακοινώνει την απουσία αυτοκόλλητων στο κουτί του νέου iPad Pro και iPad Air. Αυτό δεν είναι παράβλεψη, αλλά επιλογή. Σύμφωνα με το 9to5Mac , το σημείωμα αναφέρει ότι αυτό είναι μέρος των περιβαλλοντικών στόχων της εταιρείας, καθώς προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η συσκευασία της είναι εντελώς απαλλαγμένη από πλαστικό.

Ωστόσο, τα Apple Stores θα λάβουν χωριστά αυτοκόλλητα περιορισμένης ποσότητας. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να τα παρέχουν σε πελάτες που τα ζητούν όταν αγοράζουν ένα νέο iPad Pro ή iPad Air. Αλλά αν ο πελάτης δεν πει τίποτα, τότε ο υπάλληλος δεν θα έχει τίποτα να δώσει. Δεν έχει διευκρινιστεί πόσα αυτοκόλλητα θα δώσει η Apple.

Αν και η ποσότητα είναι περιορισμένη, οι εργαζόμενοι μπορούν να ζητήσουν περισσότερο απόθεμα. Στη συνέχεια θα τους παραδοθεί νέο αποκλειστικό απόθεμα.

Ως έχει, φαίνεται ότι η νέα πολιτική ισχύει μόνο για τα Apple Stores. Έτσι, αν αγοράσετε το νέο σας iPad Pro ή iPad Air στο Amazon, στο Fnac ή αλλού, δεν θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τα αυτοκόλλητα, αφού δεν θα υπάρχει τρόπος να υποβάλετε αίτημα.

Σε κάθε περίπτωση, αναρωτιέται κανείς αν αυτή η εποχή των αυτοκόλλητων της Apple είναι πίσω μας.