Εκτός από την ανακοίνωση των iPad Pro OLED και iPad Air M2 , η Apple αποκαλύπτει το Pencil Pro
. Η νέα γραφίδα προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες σε σχέση με τα υπάρχοντα μοντέλα, όπως χειρονομία τσιμπήματος, απτική ανάδραση, υποστήριξη δικτύου Find My και πολλά άλλα.

Τι νέο υπάρχει με το Apple Pencil Pro

Όταν το τσιμπήσετε, το Apple Pencil Pro ανταποκρίνεται και αναπτύσσει μια νέα παλέτα, η οποία σας επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα εργαλεία, πάχος γραμμής και χρώμα.

Υπάρχει επίσης ένα νέο γυροσκόπιο που σας επιτρέπει να περιστρέψετε το Apple Pencil Pro για να χρησιμοποιήσετε τις μύτες και τις βούρτσες στυλό με μεγαλύτερη ακρίβεια. 

Από την άλλη, βρίσκουμε μια απτική ανάδραση. Ένας προσαρμοσμένος απτικός κινητήρας παρέχει ακριβή και εύκολα ανιχνεύσιμη ανάδραση. Όταν πιέζετε το Apple Pencil Pro ή το πατάτε δύο φορές γρήγορα, ένας μικρός παλμός επιβεβαιώνει την ενέργεια που εκτελείται.

Επιπλέον, υποστηρίζεται η λειτουργία Hover. Δείτε εκ των προτέρων την ακριβή τοποθεσία όπου το Apple Pencil σας θα αγγίξει την οθόνη. Έτσι, μπορείτε να γράψετε, να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε εικόνες με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Επίσης, βρίσκουμε την επιλογή να πατήσουμε δύο φορές. Γρήγορη εναλλαγή μεταξύ εργαλείων, όπως μολύβι και γόμα, πατώντας δύο φορές το Apple Pencil Pro.

Και φυσικά, μια νέα μαγνητική διεπαφή στο πλάι του iPad Pro σάς επιτρέπει να το αντιστοιχίσετε, να το φορτίσετε και να το αποθηκεύσετε.

Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Μπορείτε να παραγγείλετε το νέο Apple Pencil Pro τώρα από το Apple Online Store . Η τιμή του είναι στα 149€. Η παράδοση θα γίνει στις 15 Μαΐου. Σημειώστε, ωστόσο: είναι συμβατό μόνο με τα νέα iPad Pro OLED και iPad Air M2.